Moda

Iva Šarić nosi skupocjeni Balmain sako - a mi smo pronašle njegove jeftinije varijante

Iva Šarić obožava svoj crni blejzer s potpisom francuske modne kuće Balmain, a a s obzirom na to da dolazi s paprenom cijenom morale smo pronaći prihvatljivije varijante

Ovo nije prvi put da se lijepa Iva prošetala u dizajnerskom blejzeru koji dolazi s etiketom od 12.000 kuna. Balmainov blejzer već godinama je favorit brojnih svjetskih blogerica, urednica i modnih ikona, a naša Iva Šarić posljednja je u nizu modnih ljepotica koje ga ponosno nose. Blejzer dolazi u različitim materijalima i bojama, ali klasičan kroj na dvostruko kopčanje uvijek ostaje isti. Prepoznatljiv po strogom i elegantnom kroju, prenaglašenim ramenima i velikim zlatnim gumbima - ovaj je sako postao jednim od najtraženijih modnih komada 2018. godine.

 | Autor: net-a-porter.com net-a-porter.com Balmain Double-breasted wool-twill blazer, 12.000 kuna

Iva ga je odabrala za casual izlazak sa prijateljicom Senkom Turinom, a kako su se djevojke pojavile u istom komadu - morale su obilježiti ovaj trenutak na Instagramu! Cure su odabrale all-black kombinacije, a ovaj će sako baš svaki casual outfit pretvoriti u mega poseban.

 

Objavu dijeli @senkaturina

S obzirom na to da dizajnerski blejzer dolazi s paprenom cijenom koju (još uvijek) nismo spremne izdvojiti za jedan modni komad, odlučile smo potražiti super high-street zamjene za njega.

 | Autor: miss7 miss7 Missguided (379 kuna), Zara (399 kuna), River Island (419 kuna)

Klasični crni blejzer komad je koji svaka prava trendi cura uvijek ima u ormaru, a ovi high-street ljepotani savršeno će se uklopiti u svaki ormar. Zbog velikih metalnih gumbiju totalno podsjećaju na Balmainov model, ali s puno prihvatljivijom cijenom!

 | Autor: miss7 miss7 Zara (399 kuna), Zara (599 kuna), Lipsy (479 kuna)

Osim crnih, pronašle smo i super bijele blejzere (jer je jesen savršena sezona za njih!), ali i divan Zarin karirani model od tvida koji nikako neće proći nezamijećeno ma što god odjenula...

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0