Moda

Iva Leko kao moderna Lolita u novim komadima Monike Sablić

Slatka, ženstvena, moderna i jako seksi - tako ženu ove zime vidi splitska kreatorica Monika Sablić

Njena nova kolekcija nadahnuta jednom od najpopularnijih zavodnica među književnim i filmskim likovima – Lolitom.

 | Autor: Danijel Galić Danijel Galić No, Monikina LOLITA nije djevojčica u svijetu odraslih, upravo suprotno. Ona je samosvjesna žena koja otvoreno koketira sa svojom senzualnošću, a to radi u svilenim bluzama s volanima, cvjetnim minikompletićima i suknjama te iznad svega u haljinama i kombinezonima od čipke.

 | Autor: Danijel Galić Danijel Galić Upravo je djevičanski bijela čipka inspirirala kreatoricu za njezinu LOLITU koja, međutim, zavodi u cijeloj paleti boja zbog čega će se u Monikinoj kolekciji pronaći žene različitih životnih dobi. Kako naglašava poznata Splićanka LOLITA je svojevrsni nastavak njezine ljetne modne priče "La Vita e Bella" te je to i razlog zašto se u ulozi modela ponovno našla manekenka Iva Leko.

 | Autor: Danijel Galić Danijel Galić

Lijepa supruga nekadašnjeg nogometaša Jerka Leke ovoga je ljeta bila zaštitno lice Monikine slavljeničke kampanje kojom je obilježila peti rođendan svog modnog brenda. Editorijal s Ivom Lekom snimljen je u etno selu Zagora, a prekrasne fotografije dokaz su da je LOLITA u režiji Monike Sablić podjednako zavodljiva u svim prilikama i na svim mjestima.

Photo: Danijel Galić

Komentari 0