Moda 07. rujna 2016.

'It' komad Sopar kolekcije nose i Victoria's Secret modeli

arhiva.

Nakon Severine, Ive Balaban i Ljupke Gojić Mikić, domaćim brendom SOPAR oduševljene i svjetski poznate ljepotice; Cintia Dicker, Linda Vojtová, Elliot Sailors te Mija Knežević

Iako su na hrvatsku modnu scenu sa svojim brendom SOPAR ušle nakon dugo godina priprema, sestre Helena Šopar i Tamara Rebić nisu mogle ni zamisliti da će u rekordnom roku osvojiti sve zaljubljenice u modu, uključujući brojne domaće i svjetski poznate ljepotice.

Kombinirajući čistoću, mir i smirenost otoga Paga, na kojem su odrasle, s raznolikošću, živosti i uzbudljivosti New Yorka i Londona, na čijoj relaciji Helena živi i radi dugi niz godina, Helena i Tamara željele su stvoriti predmete u kojima se žene osjećaju zadovoljno, lijepo i samouvjereno. A s obzirom da su kolekciju u svoje ormare među prvima uvrstile domaće modno osviještene dame poput Severine, Ive Balaban te Ljupke Gojić Mikić, u tome su i uspjele. Ipak, unutar cijele kolekcije, jedan komad posebno se izdvojio.

 | Autor: arhiva arhiva

Neodoljiva košulja sa širokim rukavima te čipkom na dekolteu, simbolično nazvana "Novaljka", polako osvaja i svijet. Istovremeno casual, chic, elegantna i profinjena, ova 'it' košulja sjajno se uklopila u različite stilove Heleninih svjetski poznatih kolegica.

 | Autor: arhiva arhiva

Cintia Dicker, Victoria's Secret i Sports Illustrated model, Linda Vojtová, poznata kao baby Gisele, koja je snimala kampanje za Victoria Secret, ali i krasila Vogue naslovnicu, Elliot Sailors, jedini ženski top model koji nosi muške revije te Mija Knežević, poznata blogerica koja živi u New Yorku, dokazale su da su Helena i Tamara uspjele u svojoj želji - "stvoriti drugačiji, razigrani brend, specijalizirajući se za odjeću koju možete nositi u svim prigodama, ako samo promijenite cipele."

 | Autor: arhiva arhiva

Ostali modeli iz aktualne kolekcije trenutno su na popustu i dostupni su na www.soparcollection.com, kao i u SOPAR showroomu na Šestinskoj cesti 19a.

 | Autor: arhiva arhiva

Komentari 0