Moda 28. ožujka 2016.

Istaknite svoje najbolje adute odjećom: Dekolte, struk, noge...

arhiva.
1/13

Donosimo prijedloge kako najbolje istaknuti trbuh, ramena ili možda gležnjeve i pokazati se u najboljem svjetlu

Svatko od nas posebne je ponosan na neki određeni dio tijela, kojeg bi uvijek rado pokazali.S proljećem kreće i toplije vrijeme, a s toplijim vremenom lako je istaknuti noge, trbuh ili neki drugi dio tijela, a to ćete najbolje uraditi dobrim odabirom odjeće. Pogledajte u kojim komadima će vaši aduti najbolje doći do izražaja:

Dekolte
Želite li istaknuti svoj dekolte, birajte majice i haljine s dubokim izrezom. Možete odabrati i trendy majice na vezanje, kod kojih otvor seže sve do pupka i naravno, a uz sve će vam dobro doći i odličan push up grudnjak

 | Autor: H&M H&M

Noge
S toplijim vremenom noge možete istaknuti i kratkim suknjama ili hlačama, a ako ste zimogrozni, onda odaberite super uske traperice ili tajice, a u kožnima ćete svakoga oboriti s nogu.

 | Autor: Mango PR: Haljina 125 kn, pončo 129 kn Mango PR: Haljina 125 kn, pončo 129 kn

Trbuh
Ako ste ponosni na svoj savršeno oblikovani trbuh, onda su crop topovi pravi komadi za vas. Osim što će vas prikazati u najboljem svjetlu, jako su trendy, a trgovine su prepune različitih modela.

 | Autor: Mango PR: Haljina 125 kn, pončo 129 kn Mango PR: Haljina 125 kn, pončo 129 kn

Ramena
želite li istaknuti svoja lijepa ramena, onda ste prava sretnica, jer ove sezone sve se vrti upravo oko golih ramena. Osim majica i haljina s velikim lađa izrezom, u trendu su i modeli s rupama koje otkrivaju ramena.

 | Autor: Zara Zara

Gležnjeve
Ako ste jedna od onih osoba koja je ponosna na svoje tanke gležnjeve, culotte su idealan komad za vas. Gležnjeve će odlično istaknuti i suknje srednje dužine te trendy odrezane traperice.

 | Autor: H&M H&M

Struk
Struk će najbolje istaknuti wrap haljine koje su u posljednje vrijeme doživjele veliki modni povratak. Također, izgledat ćete odlično i u hlačama visokog struka u kombinaciji s kratkim topićem.

 | Autor: asos asos

U galeriji pogledajte još komada koji će naglasiti vaše najbolje adute

Komentari 0