Moda

Pronašli smo tri ključna komada sezone koji će odgovarati svakom stilu

Svaka nova modna sezona sa sobom nosi neke novitete, no nekako se klasici uvijek vraćamo. Naravno, klasici s pomakom. Zato su miss7 novinarke odlučile odabrati ključne jesenske klasične komade među kojima su se našli vestica, mala crna haljina i kaput te ih iskombinirati ih s tri različita stila...

Koliko god nas modni insajderi uvjeravali kako je to potpuno nemaštovito, crno i bijela, a posebno njihova kombinaciju su nam i dalje omiljene (ne)boje. I ove sezone se osjećamo fantastično u crnoj odjevnoj kombinaciji koja je tek povremeno prekinuta momentima bijele boje. Najčešće su to bijele tenisice ili bijela košulja, a može se raditi i o našivenim bijelim biserima na bajkerskim gležnjačama. Kao što je crno-bijela kombinacija svevremena, tako i neki ključni komadi u tim bojama nikad neće izaći iz mode. Ovosezonska kolekcija brenda Ad Twenty ima upravo takve, ključne komade, a miss7 novinarke su ih iskombinirale na svoj način. Svaka u svom stilu.

IVONA / VESTICA 

 | Autor: miss7 miss7

Ivona je i u privatnom životu sklonija poslovnim kombinacijama, zbog čega joj crno-bijela modna igra savršeno odgovara. Svoju bijelu vesticu s vezanjem oko vrata (299 kn) je kombinirala uz trapez crne traperice i pripadajući oversized prsluk. Za ovakav look savršeno odgovaraju cipele s blok petom kako bi se silueta dodatno izdužila, a Ivona je odabrala gležnjače od brušene kože s mašnom. I naravno, sunčane naočale, bez kojih bi ovaj smart casual look bio nepotpun.

IVANA / MALA CRNA HALJINA

 | Autor: miss7 miss7

Ivana zna kako mala crna haljina (459 kn) jednostavno mora biti dio ormara, pa nije ni čudo da je ove sezone ovaj vječni komad uvrstila i u svoju garderobu. Dodatni plus ovom već modnom klasiku je i vezanje oko struka, zbog čega je struk dodatno istaknut. Iako se mala crna haljina najčešće nosi u večernjim prilikama, uz dobre military čizme i kraću kožnu jaknu, postaje idealan dnevni odjevni komad.

KRISTINA / KLASIČAN KAPUT

 | Autor: miss7 miss7

Kristina uvijek kaže da su dobri kaputi, baloneri i jakne ključ svakog dobrog stila. Nisu joj strane crno-bijele kombinacije, a i velika je ljubiteljica skandinavskog minimalističkog stila. Zato je svoj crni kaput (799 kn) kombinirala upravo uz takav minimalistički dnevni stil. Slim fit traperice, sportska majica, ladylike torba i nezaobilazne mačkaste sunčane naočale savršen su dnevni odabir!

SPONZORIRANI SADRŽAJ: MISS MIND ZA MISS7

Photo: miss7

Komentari 0