Moda

Isabel Marant predstavila nježni rock

Ime Isabel Marant već par sezona je poznato u užim i širim modnim krugovima. Njena popularnost brzo raste, a jedan od dokaza je i njena suradnja s highstreet divom H&M-om. Brojni su razlozi zbog čega se revije Isabel Marant nestrpljivo iščekuju, a petak 27. rujna napokon je zadovoljivo njene obožavatelje.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com Dizajnerica Isabel Marant ljubiteljica je svjetskih trendseterica. Njen dizajn nije došao na velika vrata, nije ponudio kreacije koje ostavljaju bez daha i koje na koncu ostaju na modnoj pisti. Isabel uspješno spaja dizajnersku kreativnost, praktičnosti, funkcionalnost i nosivost, koju obožavaju kako poznate zvijezde tako i nepoznate ljubiteljice mode. Ona je put u ormare i cipelare žena diljem svijeta pronašla nudeći causal kreacije koje rado biramo za svaki dan.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com Tom izričaju ostala je vjerna i u novoj kolekciji u kojoj spaja na prvu nespojive elemente – ženstvene i nježne kreacije s rokerskim elementima koji su drski i urbani. No, upravo takva mješavina je razlog zbog kojeg je obožavaju trendseterice diljem svijeta.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com Prevladavaju nježne pastelne boje i uzorci, ali i rokerska crna boja. Vodeći detalj je volan s kojim se Isabel poigrava na bluzama, haljinama, suknjama, ali i sakoima muškog kroja. Nježne rock kombinacije vjerojatno ćemo uskoro vidjeti na ulicama brojnih svjetskih gradova.

U galeriji detaljnije pogledajte dio fotografija nove kolekcije Isabele Marant...

Photo: @ www.splashnews.com

Komentari 0