Moda
1/17

Irena Škorić bira festivalske destinacije

Ovo ljeto će za mladu hrvatsku redateljicu i scenaristicu Irenu Škorić biti u polu radnom duhu. No, između snimanja novog filma i promoviranja drugih na filmskim festivalima, Irena će naći vremena da se zabavi i odmori na festivalu i pokojem partyju.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell „Kako u svojim filmovima volim miješati razne stilove i žanrove, tako mi i godišnji odmor nikad nije jedne vrste. Kao i svake godine, kombinirat ću festivalske destinacije s bogatim noćnim životom, nakon toga malo laganini u vikendici uz povremene turističke izlete po okolici, a za kraj opet festivali i noćni partyji“, objašnjava Irena svoj ljetni plan.

Osim hrvatske obale na kojoj obožava ljetovati, među najdraže destinacije ubraja i Grčku. Na prvom mjestu su joj čisto more, a preferira pješčane plaže. Kako će većinski dio ljeta provesti na opuštenim i zabavnim destinacijama, njen odabir odjeće je praktičan i opušten.

 | Autor: Danijel Berković/PIXSELL, PR Danijel Berković/PIXSELL, PR „Što se tiče ljetne odjeće, ne izlazim iz Havaianas japanki i dvodijelnog kupaćeg kostima preko kojeg nabacim pareo ili neku lanenu ljetnu haljinu. I, naravno, tu je veliki ljetni šešir kao zaštita od sunca“, ističe Irena.

Tijekom dana redateljica je pretežito u ravnim otvorenim cipelama, a najčešće je možemo vidjeti u najdražem paru japanki. Za filmske festivale bira sandale s potpeticom, dok za izlete preferira platnene tenisice.

Na ljetovanje ne idem bez kreme za sunčanje i to s faktorom 50, dvodijelnim kupaćim kostimom i novčanikom. Ljeti od make up-a koristim samo sjajilo i rumenilo“, naglašava Irena.

 | Autor: Petar Glebov/PIXSELL, PR Petar Glebov/PIXSELL, PR Što nositi na party destinacije?

Ako ćete poput Irene većinu ili dio svog godišnjeg odmora provesti u jednoj od mnogobrojnih party i festivalskih destinacija diljem naše obale, odlučite se za razigran i veseo styling. Slobodno si dopustite slobode, a prilikom spremanja stvari za godišnji odmor, razmislite i o praktičnosti i funkcionalnosti odabranih stvari.

 | Autor: Danijel Berković/PIXSELL, PR Danijel Berković/PIXSELL, PR Ako planirate većinu godišnjeg provesti u plesnom ritmu, visoke pete ostavite kod kuće. Birajte ravne sandale u nekoj jarkoj boji ili udobne platforme. Najbolji odabir je pamučna ljetna haljina, koju možete nositi i tijekom dana, ali i za večernji izlazak.

Na partyju ili festivalu dajte si oduška prilikom odabir modnih dodataka. To mogu biti upečatljive i neobične sunčane naočale tijekom dana, otkačeni ukrasi za glavu za noćni party, a mala clutch torbica obavezno neka bude u nekoj jarkoj boji.

 | Autor: Sloboda i razigranost dopuštena je i kod odabira kozmetičkih proizvoda. Naravno, ne smijete zaboraviti kreme za sunčane i one za lice sa zaštitnim faktorom. Kako ćete većinu vremena plesati , teški make up ostavite za neke druge prigode. Birajte lak upadljive boje, a kako vaš make up look ipak ne bi bio monoton, odlučite se za maskaru u boji. Parfem neka bude mladenački i razigran.

U galeriji detaljnije pogledajte koje komade nositi na party destinaciju...

Ostale ljetne fashion&beauty trendove i savjete, pročitajte ovdje.

Photo: Petar Glebov/Pixsell

Komentari 0