Moda
Instagram profili koje svakako trebate pratiti

Instagram profili koje svakako trebate pratiti

Znamo koliko uživate "skrolati" po Instagramu, a upravo ćete na njemu pronaći inspiraciju za najbolje odjevne kombinacije, make-up, ali i za vježbanje te još puno toga

Novi modni trendovi su na strani ljubiteljica kreativnih, ali i opuštenih kombinacija u kojima se sudaraju različiti stilovi. Na Instagram profilima slavnih žena u modnom izričaju sve više primjećujemo miks romantike, ženstvene elegancije i sportskog duha. Bez obzira kojim stilovima i odjevnim predmetima dajete prednost, sljedećih pet žena biste trebale pratiti na Instagramu.

Olivia Palermo

Ako je potrebno izdvojiti Instagram profil žene koja ima besprijekoran stil, to bi svakako bio onaj Olivie Palermo. Ova modna stilistica s Upper East Sidea nekoliko puta se našla na listi najbolje odjevenih žena. Njen uzlet u svijet slavnih započeo je kada ju je fotograf Patrick McMullan zapazio na jednoj aukciji te odlučio fotografirati na različitim lokacijama u New Yorku. Nakon toga je dogovorila suradnju s PR agencijom People's Revolution koja ju je u SAD-u uspjeli progurati na različite evente i gala večeri. 

Olivia je kraljica stila koja vrlo lako kombinira različite materijale, uzorke i printove. Naglašava kako joj je iznimno važno da se dobro osjeća u svojoj koži. Možda baš iz tog razloga tako besprijekorno kombinira dizajnerske komade s onima high street brandova poput Zare, H&M-a ili Top Shop-a. Ni ne čudi da na Instagramu ima oko 4,7 milijuna sljedbenika. Ako trebate inspiraciju za sutrašnji outfit, škicnite njen Instagram profil.

 

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

 

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

Chiara Ferragni

Svi znamo da je riječ o modnoj blogerici, ali mnogi ni ne slute koliko je uspješna. Lijepa Talijanka je 2009. godine pokrenula modni blog, a danas je vlasnica višemilijunskog carstva. Godišnje zarađuje oko osam milijuna dolara pa ni ne čudi što se našla na Forbesovoj listi 30 mladih milijunaša. Njen modni blog dnevno ima i po nekoliko stotina tisuća posjeta, a na Instagram profilu prati je 8,6 milijuna obožavateljica.

Osim što je dobitnica različitih nagrada za svoj blog, postala je uspješna i u svijetu mode pa tako surađuje s kućama Christian Dior, Louis Vuitton, Ermenegildo Zegna i Mango. Usto je i prva blogerica koja je izašla na naslovnici Voguea. Ima liniju odjeće i obuće koju prodaje u više od 25 zemalja. Ključan dio njenog stila, koji je kombinacija elegancije i rokerskog duha, čine minimalistički nakit i torbe. Vrlo često se poigrava slojevitom odjećom, a najdraže su joj tople te neutralne nijanse

 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Gigi Hadid

Gigi je s modelingom započela još kao beba, a prvo snimanje je imala za Baby Guess. Možda nije toliko poznato da je Gigi najstarije dijete bivšeg modela Yolande Van den Herik i palestinskog trgovca nekretninama Mohammeda Hadida. Njena 53-godišnja majka i danas ostavlja bez daha pa vjerujemo da će i Gigi njenim stopama.

Svoju formu Gigi održava redovitim vježbanjem, a bavi se i boksom koji joj jača koordinaciju i fleksibilnost. Stoga ne čudi što ju je Reebok odabrao za zaštitno lice čak dviju svojih kampanja, #bemorehuman i #perfectnever, koje govore o ženskoj nesavršenosti te o stalnom napretku i rušenju granica. Gigi je odradila revije za brojne brandove i dizajnere, a postala je izuzetno slavna zbog prisutnosti na društvenim mrežama. Na Instagramu ima 31,5 milijun sljedbenika. Često objavljuje 'behind the scenes' fotke s revija te one sa svojim slavnim prijateljicama.  

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Alexandra Agoston

Prelijepa Australka je jedan od najpoznatijih IMG modela, a dobro je poznato kako ova vodeća međunarodna agencija zastupa samo najbolje svjetske supermodele. Osim što je radila na revijama najvećih svjetskih dizajnera, ova 28-godišnjakinja obožava kreativnu stranu modelinga. Često iskoristi vrijeme priprema za reviju i u backstageu fotografira djevojke s kojima radi na reviji.

Zapravo je umjetnička duša, a njen Instagram profil je potpuno drugačiji od ostalih i prilično selektivan. Vidi se da Alexandra vrlo pažljivo bira koje će fotografije objaviti. Vjerna je svom stilu i uvijek nosi odjeću jednostavnog dizajna, ali s daškom glamura. Zbog toga je ujedno toliko drugačija od drugih diktatorica modnih trendova. Njen profil ima gotovo 64 tisuće sljedbenika, ali vjerujemo kako ćemo još puno vidjet od nje. 

 

A post shared by Alexandra Agoston (@alexandraagoston) on

Martina Ostojić

Riječ je o djevojci koja poručuje kako nema isprika kad je riječ o brizi za sebe. Osim što često objavljuje fotografije zdravih obroka koje priprema, Martinin profil pokazuje kako je dovoljna snažna volja da bismo se pokrenuli i ostvarili vlastite ciljeve. Na Instagramu ćete je pronaći pod imenom Freckles In My Mind i vrlo brzo se zaljubiti u njen sportski duh.

Osim što se možete diviti njenim fotografijama na Instagramu, pratiti je možete i na blogu gdje dijeli savjete o trčanju. Martina je prošle godine otrčala prvi polumaraton, a trčanje je samo jedna od njenih strasti. Pozitiva i entuzijazam pršte iz svih njenih fotografija, koje prati više od 26 tisuća sljedbenika. 

 

A post shared by Tinchy (@frecklesinmymind) on

 

A post shared by Tinchy (@frecklesinmymind) on

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0