Moda

Instagram mame s jako dobrim stilom

Kad je modni izričaj u pitanju one su šarmantne, zanimljive i uvijek svoje - Ljupka Gojić Mikić, Ivana Andrijanić, Innika Choo i Pippa Vosper kul su mame čije Instagram profile volimo pratiti. Osim što svakoj modnoj kombinaciji daju poseban touch uvijek iznova na njihovim profilima pronađemo inspiraciju.

Nijedna lista najbolje odjevenih žena ne bi mogla proći bez Ljupke Gojić Mikić. Vlasnica brenda La Petit Jolie trudna je po treći put, a na slikama s Instagrama možemo reći kako simpatičnoj Ljupki trudnoća baš dobro stoji. Svog se stila ne odriče ni u visokoj trudnoći, a isti taj dobar ukus prenosi i na svoje dvije curice. Maksi haljine veselih boja, preko toga ogrtač ili kimono, a u ruci obavezno velika torba u koju stane sve što jednoj mami treba. A Mila i Jana su mamine mini verzije. I one rado nose sve mamine modne odabire - šareni kimono, prugice od glave do pete, a ponekad i crno bijele kombinacije, baš za odrasle.

 

#tokasan #festival #hiroshima #yukatafestival 🇯🇵✌🏽

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

Druga hrvatska Instagram mama s naše liste je Ivana Andrijanić, full time fashion mama. Lijepa Ivana voli dobru fotografiju i ima besprijekoran stil, a njezin sin joj je neizostavan za dobru fotografiju. Ova influencerica rado nosi maksi suknje, i kombinira ih s T-shirtima s natpisom, dok za svog sina uvijek bira pravu dječju "uniformu". Traperice i majice koje mu omogućavaju nesmetano trčanje i igranje.

 

L💛VE 🌈🌈🌈

A post shared by Ivana (@ivana_andrijanic) on

 

💙💙💙

A post shared by Ivana (@ivana_andrijanic) on

 

Summer forever 💙🐬💦

A post shared by Ivana (@ivana_andrijanic) on

Bivša stilistica australskih korijena, Innika Choo, živi život iz snova. S troje djece i suprugom se preselila na Bali, gdje uživaju i životu i gdje se Innika može posvetiti kreativnom radu. Osim što je Bali neiscrpna inspiracija za dobru fotografiju, Inniki Choo ostavlja i dovoljno vremena da se posveti dizajniranju prekrasne kolekcije elegantnih eteričnih haljina za mame i djecu. Ono se ne zamara društvenim pravilima, pa je jednom izjavila da je djecu ispratila u školu u balskoj haljini, jer zašto ne?

 

quick kiss by a bogan

A post shared by innika choo (@innika) on

 

they were as quiet as they were inconspicuous

A post shared by innika choo (@innika) on

 

four headed ogoh. they get bigger every year #eadiebo #mattymei #dantexi

A post shared by innika choo (@innika) on

Čudo je da Pippa Vosper uopće ima vremena spavati! Stilistica, konzultantica, novinarka, spisateljica, fitness instruktorica - i mama preslatkog Astora nas istinski uveseljava svojim Instagram postovima. Plavuša svog preslatkog sina rado vodi sa sobom i na posao, a priče o njima su bile objavljivane i u svjetskim lifestyle magazinima. Pippa je dugogodišnja suradnica američkog izdanja Voguea, Interviewa i W magazina.

 

Easter bunnies @minnaparikkashoes #HappyAstie #DoubleDenim #EasterBunnies #MinnaParikkaMini #SaintLaurent

A post shared by Pippa Vosper (@pippavosper) on

 

Fittings @alessandrarich #NYE #Prep #HappyAstie

A post shared by Pippa Vosper (@pippavosper) on

 

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0