Moda 17. listopada 2013.

Ines Preindl zna nositi karirani uzorak

Luka Stanzl/Pixsell.
1/9

Druga večer modnog događanja Perwoll Fashion.hr-a održana u četvrtak 17. listopada okupila je ponovno brojna poznata lica koja su uživala u sedam održanih revija. Različiti stilovi i modni odabiri isticali su se među posjetiteljima, a pažnju je svakako plijenila Ines Preindl.

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

Ines se odlučila za upečatljivu haljinu trendi kariranog uzorka koja je hrabro kombinirana s čipkastim detaljima na rukavima. Kreacija s potpisom Zorana Aragovića osvaja i svojim lađa izrezom te detaljima poput sitnih zakovica i privjesaka. Sam odabir haljine je već nagovijestio koga je Ines te večeri došla podržati među dizajnerima. Haljinu je kombinirala uz crne čizme od brušene kože sa zeleno-crvenim detaljima i velikom kožnom torbom. Iako bi možda drugi izbor obuće bio bolja opcija, Ines je svojom asimetričnom frizurom i odabirom naušnica uspjela zaokružiti odličan dojam.

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

U smirenijem tonu pojavila se voditeljica Marijana Batinić koja je odabrala top dugih puf rukava koji otkriva trbuh te crne hlače ravnog kroja i visokog struka. Klasična kombinacija s pomakom završnu notu je dobila zahvaljujući odličnim sandalama a vezanje te pismo torbici, a make up i decentna pletenica izvrsno su se uklopili u styling. Marijana je došla podržati sve dizajnere, ali je naglasila kako se najviše veseli kolekciji Ines Atelier.

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

Pjevačica Žanamari Lalić se ipak najviše radovala kolekciji modnog dvojca LINK i BiteMyStyle by Zoran Aragović, a za ovu manifestaciju je odabrala potpuno crni outfit. Uske hlače naglasile su noge, a zanimljiva Aragovićeva jaknica sa sjajnim detaljima, puf rukavima i asimetričnim patentnim kopčanjem na najbolji je način dominirala stylingom. Iako se kombiniranje crne s crnom dosta često ispostavi kao problematičan izbor, Žanamari s time nije imala problema.

U galeriji pogledajte više fotografija...

Komentari 0