Moda

Indirin ekstravagantan ljetni styling

U petak i subotu 12. i 13. lipnja u Vodicama je održan CMC Festival. Toj su prigodi nazočili brojni pjevači i pjevačice s hrvatske estrade. Među njima se svojom pojavom posebno istaknula Indira Levak, a svojim je stylingom, kao i uvijek, poglede plijenila Lana Jurčević.

Indira se za ovu priliku odlučila na jednostavnu bijelu haljinu brenda Krie design, no njen je odabir bio daleko od minimalizma. Haljina efektnih dugih rukava bila je prošarana zelenim printom nalik ornamentu.

 | Autor: Duško Jaramaz/PIXSELL Duško Jaramaz/PIXSELL

Kreaciju je zaokružila bijelim salonkama, dok je izbor frizure i make up ostao svojstven ovoj osebujnoj pjevačici.  Kao i često do sad, odlučila se za kraći dio kose sa strane, dok je ostatak podignula da stoji poput irokeze. Make up je naglasila crvenim ružem.

Lana se odlučila na IN komad sezone – kombinezon.  Njen je odabir bio zanimljiv, ne samo zbog kroja samog kombinezona, nego i zato jer je bio u otkačenim tropical uzorcima, koji odlično odgovaraju Laninoj razigranoj naravi.

 | Autor: Duško Jaramaz/PIXSELL Duško Jaramaz/PIXSELL

Obje su pjevačice tako pokazale da su svojim modnim odabirima spremna za ljeto, jer kao što znate, ovu sezonu nosimo šareno i jarke boje.  

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Photo: Duško Jaramaz/PIXSELL

Komentari 0