Moda

Indira za ove tople dane nosi oversized prugasti komplet iz Zare i baš dobro izgleda

Pidžama trend ne planira uskoro prestati, a trgovine su već preplavljene raznim pidžama komadima. Iako smo ušli u ovaj trend s hlačama i tankim prugama, sada su u ponudi razne debljine pruga, jarke boje, dužine hlača, ali i košulje. Uopće nas ne čudi koliko je ovaj trend popularan s obzirom na to da je riječ o udobnom i lagodnom komadu u kakvom želimo biti tijekom dana. Indira Levak se očito osjeća poput nas jer se odlučila za oversized komplet košulje i hlača iz Zare. 

Indira je odjenula plavi Zara komplet s plavo-bijelo-ružičastim prugama, i sama se u opisu fotografije osvrnula na to da komplet izgleda kao pidžama te napisala "Nije pidžama party...". Iako inače ne viđamo kombinaciju oversized pidžama i visokih peta, Indira je komplet iskombinirala sa svijetlim salonkama koje na vrhu imaju veliku mašnu, kao i oversized naočalama u jednakoj nijansi plave boje u kojoj je komplet.

Zara komplet košulje i hlača, koji nosi Indira, se polako rasprodaje na web shopu. Riječ je o oversized košulji koja ima klasičan ovratnik, ali i bočne proreze sa strane. Cijena košulje je 25,95 eura i izrađena je od 100 % pamuka što znači da je lagana i ugodna na koži, naročito u toplijim danima. U jednakoj tamnoj plavoj boji su i hlače koje su također oversized stila. Hlače su poprilično duge, a cijena im je 29,95 eura. Iako odlično izgleda kao komplet, jednako dobro i donji i gornji dio mogu izgledati odvojeno i kombinirati se s raznim komadima koje već imamo u ormaru.

Foto: Zara, pidžama komplet na pruge | Autor: Zara Zara Foto: Zara, pidžama komplet na pruge Foto: Zara, pidžama košulja na pruge | Autor: Zara Zara Foto: Zara, pidžama košulja na pruge Foto: Zara, pidžama hlače na pruge | Autor: Zara Zara Foto: Zara, pidžama hlače na pruge

Photo: Instagram @indiralevak

Komentari 0