Moda
1/8

Indira odlično nosi statement kaput

U četvrtak 16. listopada na Zagrebačkom Velesajmu održana je treća večer Perwoll Fashion.hr-a. Svoje kolekcije prikazalo je pet dizajnera, a ljubitelji mode popunili su mjesta u prvim redovima. Poznata lice s estrade podržala su svoje prijatelje i suradnike, a pozornost je najviše plijenila popularna pjevačica Indira Levak.

Uvijek nasmijana Indira došla je podržati Kristinu Burju pa je stoga i odabrala Krie Design stylingOdličan kaput dominira kombinacijom, posebice zahvaljujući neobičnom kroju. Siva boja kombinirana je s bijelim detaljima, a veliki volani naglasili su voluminoznost dizajna. Patentni zatvarači omogućuju da ovaj komad ima dva lica - jaknu ili kaput, a Indira se odlučila za drugu varijantu. 

 | Autor:

Osim volana, kaput je naglašen već spomenutim bijelim patentnim zatvaračima, ali i rukavima čime je izbjegnuta monotonost sive boje. Pjevačica je uz kaput kombinirala, i ove sezone popularne, visoke čizme od brušene kože u crnoj boji i klasičnu crnu torbu. Svoju kratku kosu razbarušila je u pomalo punk frizuru, a licem je dominirao koraljni ruž koji se odlično nadopunio uz jako naglašene oči.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Ljubiteljica Krie Designa je i pjevačica Ivana Marić koja se odlučila za nešto razigranije boje. Pencil suknju boje slonovače kombinirala je uz odličan pulover u upadljivoj žutoj nijansi. Cijeli look je upotpunila srebrnim sandalama, a odličan detalj su bili stiletto nokti u tamnocrvenoj nijansi. Frizura je bila blago valovita i prebačena na jednu stranu čime je do izražaja došla statement naušnica preko cijelog uha, a malo jači make up odlično je zaokružio styling.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Jelena Rozga odlučila se za dizajn Anamarije Asanović te je odabrala romantičnu čipkanu haljinu u nježnoj puderastoj nijansi. Haljina naglašava dekolte, a Jelena je dodatno pomoću uskog crnog remena istaknula i struk, a midi duljina ostavila je naglasak na gornjem dijelu tijela. Zanimljive cipele kombiniraju proziran dio s nude i crnim bojama, a mali crnu clutch uvijek je dobar odabir. S obzirom na nježnu boju haljine, Jelena se poigrala jačim make upom te je u prvi plan stavila usnice zahvaljujući ružu boje vina. Odličan look popularne pjevačice kojoj jako lijepo stoji ovakav romantičan stil.

U galeriji pogledajte fotografije ostalih uzvanika...

Photo: None

Komentari 0