Moda

Imate ravnu guzu? Uz ove stilske trikove to nitko neće znati!

Napokon stižu korisni modni savjeti koje ste čekali i zbog kojih će vaša "mala tajna" ostati skrivena...

Sunce je tu i tople zimske jakne zamijenili ste svojim omiljenim biker modelom (samo da razjasnimo, ne mislimo na bikera, nego na jaknu iako ni protiv ovog prvog ne bi imali ništa protiv). 

Drugim riječima, toplije vrijeme i polagano skidanje slojeva odjeće mnoge su natjerali da već počnu razmišljati o pripremama tijela za plažu, a kako je zaobljena stražnjica jedan od glavnih ciljeva brojnih žena upravo su na nju dame najviše fokusirane. Ako ste se pronašle u ovom opisu, svima nam je jasno zašto ste ovdje... Vjerojatno je i vaša stražnjica ravna (ili barem vi tako mislite).

Prva stvar koju po tom pitanju možete napraviti je poslušati savjete našeg omiljenog trenera, promijeniti navike i napokon postići savršeno zaobljenu stražnjicu.

Ipak, nešto lakši način skriva se i u vašem ormaru. Naime, uz nekoliko stilskih trikova možete značajno podignuti guzu i postići toliko željeni efekt. 

Evo u čemu je "kvaka":

Odgovarajuće traperice vaš su spas

 | Autor: arhiva arhiva

Da, znamo koliko pronalazak idealnog para traperica zvuči, ali jedino na što trebate obratiti pozornost u ovom slučaju su džepovi. Uski modeli s naglašenim džepovima na stražnjici pun su pogodak, vjerujte nam.

Također, zaboravite na široke hlače u kojima će se vaša guza potpuno izgubiti. To ne želite.

Predimenzionirane jakne - veliko NE

 | Autor: arhiva arhiva

S dolaskom toplijih dana možete si dopustiti nešto kraće krojeve koji će naglasiti struk, ali i stražnjicu. Trenutno izrazito popularne bomber jakne također su dobar izbor, dok su modeli koji prekrivaju stražnjicu zabranjeni u vašem ormaru.

Zaljubite se u suknje

 | Autor: arhiva arhiva

Naravno, ako već niste. Bilo da su vam draži uski modeli visokog struka i midi dužine ili pak trenutno oni "A" kroja, ne možete pogriješiti... Naime, sa suknjama je jako teško pogriješiti jer najčešeće pažnju preusmjeravaju upravo na stražnjicu i vizualno je zaokružuju.

Photo: Wenn

Komentari 0