Moda

Imaš božićni domjenak u planu - što odjenuti?

Vrijeme je božićnih domjenaka, a ako imaš više od jednog u planu, sigurno znaš koliko je teško smisliti nekoliko različitih ubojitih kombinacija... miss7 ima dobre ideje!

Outfit za izlazak s prijateljicama najmanji je problem na svijetu, ali kombinacija za poslovni domjenak sasvim je druga priča. Ako je party odmah nakon posla (ili tijekom radnog vremena) trebala bi odjenuti nešto u čemu možeš provesti cijeli dan. A zatim kreće cijela serija drugih pitanja: je l' ova suknja prekratka? Je l' ovo too much? Trebam li obući najlonke uz ovo? Ako imaš problema s pronalaskom savršenog outfita u vlastitom ormaru, donosimo super outfit prijedloge koji su savršena kombinacija sofisticiranog i glamuroznog. 

Odijelo

Elegantno, seksi, moćno. Ne može bolji poslovni look od ovog, zar ne? Plus: i hlače i odijelo nositi ćeš još puno puta nakon domjenka, prema tome ovo je najbolja modna investicija ove blagdanske sezone!

 | Autor: miss7 miss7 Mango (hlače, 180 kuna i sako 299 kuna), H&M (hlače 180 kuna, sako 299 kuna), Zara (hlače, 399 i sako, 699 kuna)

Midi haljina

Nije prekratka tako da ne možeš sjesti kako spada, a nije ni preduga pa da izgledaš "pre sređeno". Midi haljina je idealna varijanta za poslovni event ili domjenak gdje želiš ostaviti dobar dojam, ali nikako ne pretjerati.

 | Autor: miss7 miss7 Bershka (249 kuna), H&M (450 kuna), Zara (399 kuna)

Haljina na preklop

Toliko smo puta spomenuli ovaj modni komad da smo već sami sebi dosadni. Ali što kad tako dobro pristaje svim oblicima tijela! Zato što se veže u struku, vizualno ga sužava, a iskreno - koja žena to ne voli na haljini? Haljina na preklop osvojila je srca svih žena i to s dobrim razlogom.

 | Autor: miss7 miss7 Zara (299 kuna), H&M (450 kuna), Stradivarius (229 kuna)

Kombinezon

Kombinezon je idealan jer imaš cijeli outfit u jednom! Ne moraš brinuti o kombiniranju, a sve što ti treba su udobne cipele za cjelonoćno plesanje te nakit koji će zaokružiti cijeli look. 

 | Autor: miss7 miss7 Bershka (300 kuna), H&M (450 kuna), Zara (399 kuna)

Široke hlače 

Hlače su odličan izbor za sve djevojke koje nisu najveći fanovi haljina, a dolaze u brojnim varijacijama, bojama i materijalima. Kombiniraj ih uz košulju, majicu ili top i riješila si svaku nedoumicu oko poslovnog looka!

 | Autor: miss7 miss7 Bershka, H&M (380 kuna), Zara (399 kuna)
 

Photo: miss7

Komentari 0