Moda

Imamo super prijedloge poklona za svaku priliku

Kada biramo poklone za posebne prigode kao što su rođendani, krštenja, prva pričest ili krizma, često ni sami ne znamo što pokloniti. Obično je novac svima prva ideja, ali što izabrati kada želimo da se naš poklon ipak duže pamti? Pogledaj naše prijedloge i saznaj kako izabrati najbolji poklon koji će osobi koju daruješ ostati draga uspomena!

Rođendan

Ti Ami kolekcija šarenih narukvica koje se osim po boji, ističu i po raznim motivima, idealan su poklon za rođendane. Narukvica s motivom srca, zvijezdice ili sidra sigurno će oduševiti osobu koju poklanjate toliko da će ju odmah poželjeti nositi.

 | Autor: argentum argentum

Krizma

Za sve one koji vole nositi nakit, naušnice su pravi izbor. Odaberi srebrne ili pozlaćene naušnice, a naš prijedlog je da obratite pozornost na naušnice ukrašene cirkonima za dodatan sjaj. Za one koji preferiraju klasičnije komade nakita, alke su uvijek siguran odabir, a naš odabir su alke u pozlati geometrijskog oblika.

 | Autor: argentum argentum

Ako osoba koju darujete ne nosi naušnice ili ne nosi često nakit, jedna od opcija je sat, a veliki izbor satova ukrašenih šljokicama, vedrim bojama ili cvjetnim motivima pronašli smo u Argentumu.

 | Autor: argentum argentum

Prva pričest

Prva pričest lijepa je prigoda za poklanjanje nakita s anđeoskim motivom. Argentum ogrlica Anđeoska nota može nositi i tvoju sentimentalnu poruku koju možeš ugravirati. Datum prve pričesti, incijali osobe koju darujete ili stih njezine najdraže pjesme samo su neke od ideja koje ovaj poklon mogu učiniti još posebnijim.

 | Autor: argentum argentum

Krštenje

Poklon koji neće gubiti na svojoj vrijednosti, a prigodan je za navedenu prigodu je svakako zlatnik ili srebrnjak. U Argentumovoj ponudi postoje i zlatnici koji su izrađeni baš za prigodu kao što je krštenje, a svi zlatnici dostupni su i u varijanti kao srebrnjak.

 | Autor: argentum argentum  | Autor: argentum argentum

Cjelokupnu ponudu srebrnog nakita pogledajte na Argentum web shopu i u poslovnicama.

Photo: argentum