Moda

Imam veće grudi i ovako izgleda moja potraga za badićem

Svako ljeto iznova teško pronalazim kupaći kostim. Recimo, nikad nisam pronašla grudnjak na sniženju niti sam uspjela pronaći bralette grudnjak. Ukratko, grudnjak koji ja nosim sigurno je sličan onome koji nosi i tvoja baka

Postoje male, postoje velike, ali i grudi svih oblika i veličina i sve su prekrasne. Većinom se s time slažu i muškarci i žene, ali čini mi se kao da high street brendovi to nikako ne shvaćaju. Ne znam je li problem u većoj količini materijala koji se mora potrošiti za pravljenje većeg modela ili je problem nešto drugo?
Ja imam veće grudi, a s tim dolazi jedan te isti problem svake sezone. Svako ljeto iznova teško pronalazim kupaći kostim. Recimo, nikad nisam pronašla grudnjak na sniženju niti sam uspjela pronaći bralette grudnjak. Ukratko, grudnjak koji ja nosim sigurno je sličan onome koji nosi i tvoja baka. 
 | Autor:
Moram napisati da za veću guzu, koju isto imam, uvijek pronalazim odgovarajuć broj gaćica kupaćeg pa mi nije baš najjasnije da nema grudnjaka, zar ne bi brojevi trebali proporcionalno rasti? Svaka žena koja je mršavjela i debljala se zna da se grudi i guza smanjuju i rastu proporcionalno. 
No, dobro, nemam puno izbora kad idem u kupovinu, to sam već prihvatila, pa sam odlučila pronaći trgovine koje nude nešto za mene i za moje grudi. Dakle, zaputila sam se u trgovine pa sam potražila samo gornji dio, grudnjak. Budžet za njega mi je 200 kuna. Mislim da je to više nego dovoljno za jedan dio badića, a i studentica sam pa stvarno ne mogu dati više. 
Trgovine koje sam posjetila su: H&M, Terranova, Golden point, Women's secret, Zara, Calzedonia, Lisca.  


H&M 
Ovdje sam više puta kupovala grudnjake i moram priznati da sam zadovoljna omjerom cijene i kvalitete. Ugodno sam se iznenadila i ovaj put, imaju kupaće kostime za veće grudi, ali u manjoj količini nego ostalih brojeva. Naime, moja veličina grudnjaka je gornja granica za veličine u H&M, a to je 85D, većih brojeva nema, možda poneki 90D, ali jako rijetko. Međutim, moram priznati da sam izašla jako zadovoljna jer bilo puno izbora za mene, a cijena gornjeg dijela badića je oko 100 kuna. 

 | Autor: H&M H&M

Terranova
Jako, jako sam razočarana jer veličine za moje grudi nema. Ne samo da nema za moje, nema ni za broj manje od mojih. Njihove veličine su od 1 do 4, a prema tim veličinama, meni bi odgovarao broj 7. Cijena gornjeg dijela je 130 kuna pa su cijenom pristupačni, ali brojevima nikako. 


Golden Point
Već pri ulasku u trgovinu, prodavačica mi je rekla da prodaju samo kupaće kostime i da nemaju donje rublje, ali nažalost, nemaju puno izbora što se mog broja tiče. Probala sam ih nekoliko, prelijepi su, ali odgovarala su mi samo dva, ali oni su viši cijenom nego što mi to moj budžet dopušta. Cijena im je oko 300 kuna. 

 | Autor:

Women'secret
Također, veliko razočaranje, jednostavno brojeva nema. 
U trgovinu sam ušla s pitanjem: „Imate li bilo koji badić za moje grudi?“ Prodavačica je bila jako pristupačna i dala mi je najveći broj koji imaju, a to je 80C, probala sam jer znam da nisu svugdje iste veličine, ali nažalost, nije mi odgovarao. 

 

Zara
Iako trgovina nije poznata po kupaćim kostima, imaju nekakav izbor, a ove sezone su to jednodijelni kupaći koje sam odlučila probati. Njihove veličine su od XS do XL, ali najveći broj kupaćeg kostima je L. Probala sam ga i grudi 'kipe' iz njih, možda bi XL bio bolja opcija, ali u Zari u Ilici tu veličinu nisam pronašla. 

 | Autor: Zara Zara


Calzedonia 
Mogu reći da je ovo trgovina stvarno specijalizirana za ono što prodaju, kupaće kostime i čarape. Veličine im nisu kao na klasičnim grudnjacima, ali prodavačica je pronašla moj broj, bio je 5, ali imaju i 6, dakle i za grudi veće nego što su moje. Međutim, cijene su iznad mog budžeta, grudnjaci koje sam probala bili su oko 300 kuna

 | Autor: Calzedonia Calzedonia

Lisca
Trgovina u koju nisam ušla već jako dugo jer sam uvijek mislila da mi je skupa, ali kako očajne situacije traže i očajne mjere i Lisca je dobila priliku. Nisam zažalila, imaju grudnjak za stvarno svaku veličinu, a ono što im je izloženo nije sve, možete tražiti svoj broj i oni će vam ga naći. Cijena je malo veća, ali pronašla sam grudnjak koji je 230 kuna, ima naravno i skupljih, pa mogu i tih 30 kuna izvan budžete nekako pronaći. Svakako, zadovoljna sam. 

 | Autor: Lisca Lisca

 

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ruthwilson

    Obratite se: druzaiherbalcure@gmail.com za bilo kakav zdravstveni problem, nikad nisam mislio da ću pisati ovu poruku, ali nakon 5 godina i gotovo izgubio svoj brak jer ne mogu imati dijete, Moj prijatelj preporučio dr Uzai da ja sam me uvjerio ... prikaži još!