Moda

Ima li boljeg poklona za Dan žena od besplatnog shoppinga? Osvoji C&A poklon karticu u vrijednosti 70 €!

  • Ništa se ne može mjeriti s čarima dobrog shoppinga, osim možda čari besplatnog shoppinga!
  • U suradnji s omiljenim high street brendom C&A jednu čitateljicu na Instagramu nagrađujemo poklon karticom u vrijednosti 70 € koju možeš iskoristiti u bilo kojoj C&A trgovini
  • Zašto? Zato što je danas Dan žena, zato što zaslužuješ svu ljubav i pažnju, zato #jersinajbolja!

Jedva čekamo skinuti se iz kaputa i debelih vesti pa je sljedeća vijest stigla kao naručena! Omiljeni high street brend brojnih Hrvatica, C&A nedavno je predstavio kolekciju za proljeće ljeto 2023. naziva ''Love the future again''

 | Autor: C&A C&A

Nova kolekcija slijedi novi smjer brenda u ponudi kvalitetne, pristupačne odjeće za svakodnevnu rutinu. Dizajneri u C&A razvili su kolekciju temeljenu na tri makrotrenda: Priroda, Osnaživanje i Univerzalno iscjeljenje koji naglašavaju trajnu predanost vrijednostima branda kao što su održivost i inkluzivnost. Rezultat spomenutog je "Love the future again" kolekcija temeljena na prirodnim tkaninama i bojama.

 | Autor: C&A C&A

S ciljem udobnog odijevanja i postizanja osjećaja samopouzdanja, pamuk i lan su glavne tkanine koje se koriste u kombinaciji s drugim strukturiranijim tkaninama poput kepera za odijela i balonere. Prevladavaju ultramirne nijanse bijele, pješčane i krem boje, dok se u pojedinim odjevnim komadima pojavljuju jarko ljubičasta, crvena i fuksija. Drapiranje i skupljanje detalja temeljni su dio završetka ove kolekcije. Voluminozni rukavi i izrezi tu su da izraze osobnost i slobodu. Klasičniji odjevni komadi ili nabori prisutni su kroz cijelu kolekciju, primjerice u struku kako bi naglasili ženstvenu siluetu ili na hlačama kako bi unijeli veću udobnost.

 | Autor: C&A C&A

Nudimo ti priliku da dio nove C&A proljetno-ljetne kolekcije pospremiš u ormar. Da, da, dobro si čula. U suradnji s C&A jednu čitateljicu povodom Dana žena nagrađujemo vrijednom nagradom - poklon karticom u vrijednosti 70 € koja spremno čeka da je osvojiš! 

 | Autor: C&A C&A

S obzirom da slavimo Dan žena, C&A poklon karticu možeš i pokloniti tebi dragoj osobi, bilo da je to tvoja sestra, mama, baka, teta ili najbolja frendica. Sve što trebaš napraviti da bi osvojila ovu vrijednu nagradu je posjetiti miss7 profil na Instagramu gdje se trenutno odvija nagradni natječaj i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @miss7.hr i @ca, lajkati objavu nagradnog natječaja i u komentaru označiti jednu ženu u svom životu - prijateljicu, sestru, mamu, kolegicu, tetu - onu koja je za tebe najbolja!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Nagradni natječaj na Instagramu traje do četvrtka, 9. ožujka 2023. u 12 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnicu slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: C&A