Moda

Ima 87 godina, astronaut je i upravo je postao maneken!

Još jednom na njegovom primjeru možemo naučiti što znači poslovica "Mali korak za čovjeka, velik za čovječanstvo"...

Buzza Aldrina je 1969. ušao u povijest kao drugi čovjek koji je ikad zakoračio na Mjesec, a sada će još jednom ući u povijest, ali onu modnu.

Naime, ovaj umirovljeni 87-godišnji astronaut odlučio je na trenutak "uzdrmati" svoje umirovljeničke dane i (opet) svojim hodom oduševiti svijet. Naime, početak 2017. godine ostat će zapamćen kao trenutak kada je Buzz Aldrin nosio reviju Nicka Grahama.

Da budemo precizniji, svojim manekenskim izletom u futurističku modu izazvao je klicanje i sveopće oduševljenje u publici, ali i rijetko viđeno odobravanje javnosti.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Pistom je prošetao u crnim elegantnim hlačama i majici s printom, a cijelom kombinacijom dominirale su srebrna bomber jakna i tenisice u istoj nijansi. 

"Obožavam svemir, a pripremajući novu kolekciju zapitao sam se koliko daleko možemo ići. Pa, Mars je 35 milijuna milja daleko, ovisno o danu u tjednu", objasnio je od kud mu inspiracija da spoji modu i znanost te ideja da Aldrinu predloži pomalo neobičnu suradnju.

Osim njega svoj manekenski debi imao je i Bill Nye, poznatiji kao "Čovjek znanost". Riječ je o američkom popularizatoru znanosti, komičaru, televizijskom voditelju, glumcu,piscu i znanstveniku. To se zove svestranost!

 | Autor: Getty Images Getty Images

Nakon što primijetite print na zanimljivom odijelu koje je nosio shvatit ćete da "svemirska odijela", baš kao ni znanost nikada nisu bila više cool.

Photo: Getty Images

Komentari 0