Moda

Ideš na vjenčanje? S ovom haljinom mogla bi zasjeniti sve. Osim mladenke, naravno

Kada su u pitanju haljine koje nam ulaze u uži izbor što bismo nosile kao gošće (ili čak i kume) na vjenčanjima, proljetno-ljetna sezona je mnogo zahvalnija. Osim što zbog toplih dana imamo mnogo više izbora jer i kraći modeli dolaze u obzir, haljine su mnogo zastupljenije u ponudi. Tijekom jeseni, kod pronalaska "the haljine", prvo nas muči boja: treba li biti u skladu sa sezonom, kako izbjeći crnu koja je najjednostavniji izbor... Možda je upravo boja bila ono što nas je privuklo haljini 'Burgundy' brenda Lilith by Katarina Baban. Za ovu romantičnu haljinu, morat ćeš izdvojiti 480 eura, ali vjerujemo da ti neće samo stajati u ormaru poslije jednog nošenja.

Iako je, kako je navedeno na web stranici Lilith by Katarina Baban, riječ o haljini iz ljetne kolekcije, zbog njezine tople ljubičaste nijanse ova haljina nam govori - jesen. Ljubičasta boja često je nepravedno zaboravljena, ali jesen je pravo vrijeme da u njoj zablistamo i malo se odmaknemo od klasike. Lilith by Katarina Baban haljina je midi model i seže do polovice listova te ima lagane puf kratke rukave. Ali osim zbog boje, privukla nas je i zbog zanimljive aplikacije. 

 | Autor: Lilith by Katarina Baban Lilith by Katarina Baban Foto: Lilith by Katarina Baban web trgovina

 | Autor: Lilith by Katarina Baban Lilith by Katarina Baban Foto: Lilith by Katarina Baban web trgovina

Možda vas zanima Lista stvari koje NE treba odjenuti na tuđe vjenčanje puno je duža od komada u bijeloj boji Rubrika Moda Moda

Naime Lilith by Katarina Baban 'Burgundy' haljina izrađena je od prekrasne 3D čipke u obliku cvijeća, te nas krojem i materijalom podsjeća na haljine koje viđamo na balovima u "Bridgerton svijetu". Osim 3D detalja, haljina se lagano i presijava s kretanjem pa joj daje dozu glamura. Podstava ove haljine izrađena je od mješavine mekane viskoze i elastana, tako da je ugodna za nošenje. Ovo je model haljine u kojoj nećeš proći nezapaženo pa je idealna za gošće na vjenčanjima bliskih prijateljica, a zbog bogatog izgleda koji joj daju čipka i boja, odličan je izbor i za kumu. Haljina je dostupna na web trgovini Lilith by Katarina Baban.

 | Autor: Lilith by Katarina Baban Lilith by Katarina Baban Foto: Lilith by Katarina Baban web trgovina

Photo: Lilith by Katarina Baban

Komentari 0