Moda

Idealni jesenski trend za tvoj horoskopski znak

Sve je zapisano u zvijezdama pa tako i modni ulovi koje ganjamo ove sezone. Ili je ovo samo još jedan dobar izgovor za jesenski shopping? Hmm...

Od toliko genijalnih trendova ove jeseni, ne znaš ni odakle započeti? Karirani blejzer, čizme-čarape, krzneni kaputić? Naravno, nije sve za svakoga, a kada je odluku najteže donijeti, u pomoć priskače i - horoskop. Zvijezde već znaju koji trend bi mogao biti savršen za tebe pa ih se svakako isplati poslušati.

Ovan (21.3. - 20.4.)

Crvena je tvoja boja, ali također i jedna od IT boja sezone. Stoga, nećeš pogriješiti budeš li slijedila svoj instinkt jer ćeš i u najobičnijoj crvenoj haljini ove jeseni privući sve poglede. Crvenih komada zaista imaš na pretek, od kaputa i čizama pa sve do torbica i hlača. Ovnovima se smiješi vatrena jesen!

 | Autor: miss7 miss7 Mango hlače, 350 kuna

Bik (21.4. - 21.5.)

Bikovi vole zemljane tonove, pa će ih posebno oduševiti maslinasto zelena boja za jesen. Nose se prirodne zelenkaste i safari nijanse, a slobodno se u njih možeš odjenuti i od glave do pete. Jakna u ovoj boji apsolutno je savršen izbor za tebe. 

 | Autor: miss7 miss7 Zara jakna, 600 kuna

Blizanci (22.5. - 21.6.)

Pred nama je sezona jarkih boja što će posebno oduševiti rođene u ovom znaku. Preporučujemo komade boje senfa koji su idealni za jesen, ali i sve nijanse ružičaste ili kraljevsko plave.

 | Autor: miss7 miss7 Mango blejzer, 700 kuna

Rak (22.6. - 22.7.)

Volani, mašnice, nabori. Što veći i što upadljiviji. Ove sezone nose se i u "pretjeranim" izdanjima, a vjerujemo kako tebi to nikako neće smetati.

 | Autor: miss7 miss7 Zara top s mašnom, 200 kuna

Lav (23.7. - 23.8.)

Kraljevski znak obožava luksuz, a ove se sezone za njega pobrinuo baršun u boji. Za najglamurozniji look biraj zeleni ili ljubičasti baršun, u kojemu ćeš privući sve poglede.

 | Autor: miss7 miss7 H&M baršunasta haljina, 300 kuna

Djevica (24.8. - 23.9.)

Sve djevojke rođene u ovom znaku najčešće vole boho stil, koji je bezvremenski i ne podliježe trendovima. Trebamo li ti uopće reći da su high-street trgovine pune fantastičnih boho haljina?

 | Autor: miss7 miss7 Zara duga haljina, 300 kuna

Vaga (24.9. - 23.10.)

Iznenadna popularnost klasičnih prugastih košulja posebno će oduševiti elegantne vage. Sada ih slobodno možeš nositi i izvan ureda, jer su novi modeli upravo fantastični!

 | Autor: miss7 miss7 Mango majica, 250 kuna

Škorpion (24.10. - 22.11.)

Hvala Bogu da su se mrežaste čarape vratile, zar ne? One (neobične) iznimke koje ih baš i ne vole, odabrati će seksi štikle s vezicama za dugu, stajliš zimu.

 | Autor: miss7 miss7 Stradivarius gležnjače, 450 kuna

Strijelac (23.11. - 21.12.)

Rođene u ovom znaku ljubiteljice su udobnosti i ležernog looka. Srećom, predimenzionirani komadi su IN i izgledaju ženstvenije no ikad. Ali, ipak oprezno s njima - izbalansiraj ih s užim komadima kako te outfit ne bi "pojeo". 

 | Autor: miss7 miss7 H&M pulover, 750 kuna

Jarac (22.12. - 20.1.)

Znak koji najviše cijeni poslovni look, najviše cijeni i popularnost odijela. Hoćeš li odabrati ono u stilu pidžame ili jedno dobro krojeno odijelo, apsolutno je svejedno jer ćeš u svakom slučaju izgledati maksimalno elegantno i profesionalno.

 | Autor: miss7 miss7 Zara hlače (230 kuna) + blejzer (500 kuna)

Vodenjak (21.1. - 19.2.)

Vodnjak voli sve neobično. Inovativni krojevi, asimetrija, dekonstrukcija... Srećom za tebe, ova sezona donosi puno takvih komada, a možda bi tvoj omiljeni komad mogla postati bluza i haljina koja otkriva samo jedno rame. 

 | Autor: miss7 miss7 Zara asimetrična košulja, 230 kuna

Ribe (20.2. - 20.3.)

Nježni, ženstveni znak ove je sezone opet došao na svoje jer je ružičasta proglašena novom crnom. Od pastelne do jarke, izaberi svoju omiljenu nijansu i uživaj u super stajliš jeseni. 

 | Autor: miss7 miss7 H&M suknja, 375 kuna

Photo: Pinterest/AlbionFit

Komentari 0