Moda

Idealne čizme za svakoga: Najbolji ulovi sezone

Bilo da ste klasičarka, šminkerica ili se volite istaknuti u masi, imamo savršene čizme za vaš stil

Ljudi imaju različite stilove, stoga se svačiji savršeni zimski outfit sastoji i od drugačijih komada. I dok neki na prvo mjesto stavljaju toplinu, drugima je najbitnije da izgledaju chic, no jedno je sigurno - zimi svi tragaju za idealnim čizmama, a mi smo pronašli savršeni par za svakoga od vas:

Za poslovne žene

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 449,90 kn

Želite li izgledati chic i na poslu, gležnjače na špic savršeno će se slagati sa svim vašim poslovnim outfitima i podariti vam dozu zimske elegancije. 

Za cure koje žele biti primijećene

 | Autor: arhiva arhiva topshop.com, 105 eura

Želite li se istaknuti u masi, preko zime vam u tome najbolje pomaže obuća. Odaberite "statement" čizmice s izvezenim detaljima, zanimljivim uzorkom ili u nekoj upečatljivoj boji, koje će, također, podići i najjednostavniji outfit.

Za rokerice

 | Autor: arhiva arhiva Mango, 599,90 kn

Klasične bajkerske čizme s remenjem i metalnim detaljima te po mogućnosti u crnoj boji, nikada ne izlaze iz mode i uvijek jamče cool izgled.

Za šminkerice

 | Autor: arhiva arhiva H&M, 376 kn

Čizme iznad koljena već su nekoliko sezona u trendu, a najpoželjnije su one koje dolaze u paru s visokom potpeticom. Djevojke koje su navikle hodati u štiklama mogu ih nositi i u dnevnim i u večernjim kombinacijama, a u njima ćete uvijek izgledati izazovno.

Za cure koje prate trendove

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 299,90 kn

Ako ste u toku s najnovijim modnim trendovima, onda ste morali primijetiti kako su ove sezone na modnom tronu čizmice u stilu čarapa, čija je sara načinjena od elastične tkanine. Možete ih nabaviti u gotovo svim high street trgovinama.

Za klasičarke

 | Autor: arhiva arhiva Mango, 399,90 kn

Jednostavne crne čizme do koljena uvijek će biti u modi, a radi se o paru kojeg bi svatko trebao imati u ormariću za cipele. Ove klasične čizme idu uz sve, a jednom kad ih kupite nosit ćete ih godinama. 

Za ljubiteljice suknji

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 799,90 kn

Ako se ni preko zime ne odričete golih nogu, onda vam trebaju čizme koje se savršeno slažu sa suknjama i haljinama. Gležnjače sa stabilnom potpeticom i vezicama, uvijek su dobar izbor.

Za zimogrozne

 | Autor: arhiva arhiva Mango, 599,90 kn

U ovakvim čizmicama vaša stopala zimu neće ni osjetiti, a odličan su izbor i za one koji žele izgledati chic na skijanju.

Za cure koje ne vole zimu

 | Autor: arhiva arhiva topshop.com, 46 eura

Najbolja obuća za razbijanje zimskog sivila i uveseljavanje svakog outfita su metalik gležnjače, koje su ujedno i hit sezone. Izaberite zlatne, srebrne ili čizmice u boji s metalik odsjajem i zima će u trenu biti vedrija.

Za boho kraljice

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 699,90 kn

Boho je također uvijek u modi, a njegujete li taj stil, onda preko zime birajte čizme u zemljanim tonovima i po mogućnosti od brušene kože. Ako uz to još dolaze i u varijanti s resicama, boho chic look vam je zajamčen. 

 

Photo: arhiva

Komentari 0