Moda

Odaberi vjenčanicu prema horoskopu

S krajem kolovoza ponovno počinje sezona vjenčanja pa smo se prisjetili svih muka po mladenki koje donosi kupnja vjenčanice. Koja, naravno, mora biti savršena. Možda da se konzultiraš sa zvijezdama?

Birati vjenčanicu nama ženama donosi koliko radosti, toliko i glavobolje. A naći baš savršenu, koja odgovara ne samo našem tijelu nego i karakteru, ukusu (plus sve one prizemne stvari tipa hoće li biti hladno ili vruće, koliko košta itd. da ni ne spominjemo) nije lako. Onima koje vjeruju u astrologiju savjet da krenu od toga što tvoj horoskop kaže o tebi, zvučat će sasvim razumno - svi znamo da su ribe kreativne, pomalo kaotične i vrlo emotivne, Lavovi vole dominirati, a Blizanci će rado svaku dranguliju staviti na sebe. Ako si i ti tipična predstavnica svog znaka, zašto ne bi odabrala haljinu koja je gotovo kao kreirana za tvoj znak? Za astro skeptike: dobro se zabavite uz tekst!

Jarac: Ovaj horoskopski znak poznat je po eleganciji i klasičnom stilu. Ako si rođena u znaku Jarca, tvoj stil ne trpi suvišne detalje, ne želiš nositi modne dodatke, a pogotovo nisi fan upečatljiva nakita. Zato su za tebe odlični jednostavni ravni krojevi, a sličnu haljinu vjenčanicu možeš pronaći možda i u high street trgovinama.

 | Autor: Demetrios, Sposa Demetrios, Sposa

Vodenjak: žena Vodenjak svojoj je okolini draga zbog kreativnosti i otvorenosti, a to uključuje i modu. Doista, kada žena rođena u ovom znaku bira haljinu za vjenčanje, to mora biti nešto zanimljivo, drugačije. No, ne izlazi iz okvira elegancije. One prate modu, ali su uvijek u trendu, a to njihova vjenčanica mora i pokazati.

 | Autor: Astral Astral

Riba: ti si prava boho diva, tvoj stil uvijek krasi cvijeće ili vez. Bio on romantičan ili ne, suptilan ili jako napadan. Također, tvoja vjenčanica morala bi imati i skriveni seksipil, jer takav je i ostatak tvoje odjeće. Ako nisi fan bijele boje, dobar odabir je i romantična haljina boje šampanjca.

 | Autor: Free People Free People

Ovan: tvoja haljina je jednostavna, ali je bez sumnje pravi mamac za poglede. Žene Ovnovi će znati kako izazvati pažnju u svakom trenutku, bez sumnje. Čak i klasična bijela vjenčanica s dodatkom čipke za njoj će izgledati kao najseksi haljina.

 | Autor: Sposa Sposa

Bik: ti si svjesna trendova, poznaješ ih, ali odabireš ono što ti stoji, i samo ono u čemu se dobro osjećaš. Ako to znači baletna tutu suknjica ili midi haljina od crocheta, svejedno. Bitno je samo da ti ne smeta dok plešeš i da ne moraš brinuti o tome treba li uvući trbuh tijekom večere. Radije neki širi kroj, nego stisnuta haljina s gornjim dijelom u obliku korzeta, ako se tebe pita.

 | Autor: topshop topshop

Blizanci: ti ne bježiš od malo blještavila, bitno je da te svi primijete, zar ne? Ti nemaš ustaljeni stil, voliš miješati sve i svašta, ali nekako sve zajedno dobro izgleda. Za tebe bi dobar odabir mogle biti vjenčanice koje spajaju različite ere stila – malo minimalističkih devedesetih s dodatkom luksuznog baroka. Zvuči stvarno dobro!

 | Autor: Zuhair Murad, Sposa Zuhair Murad, Sposa

Rak: tvoj stil je klasičan, odiše elegancijom i podsjeća na doba starog Hollywooda. Ako se odlučiš nositi haljinu, ona će sigurno biti vrlo profinjena i baš nitko neće imati nešto takvo. Račice će svoju haljinu možda i naslijediti od mama ili baka…

 | Autor: vintage/ pinterest vintage/ pinterest

Lav: tvoja haljina mora biti san svake djevojčice, a svaki tip na vjenčanju te mora odmjeriti. Ti se ovom haljinom želiš hvaliti i desetljećima kasnije i moraš biti sigurna da baš nitko nije već imao sličnu na svom vjenčanju. Ti si snažna žena i vjerna svom stilu, a takva mora poručiti i tvoja vjenčanica

 | Autor: Rosa Clara Rosa Clara

Djevica: žene Djevice imaju vrlo ženstven stil, no to n znači da se odijevaju kao curice. Ti si elegantna i profinjena, a to pokazuješ osim odjećom, i svojom frizurom i beauty rutinama. Čak i kad se ne želiš srediti uvijek izgledaš vrlo sređeno, pa makar to pokazala samo valovima u kosi. Za djevice bi hrabar odabir bio dvodijelni komplet – crop top i suknja.

 | Autor: JLM Couture JLM Couture

Vaga: voliš držati sve u balansu, tvoj stil je kao i tvoj život, mješavina suvremenog i tradicionalnog. Zato je dobar odabir za Vagu kombinacija satena i čipke, nečeg starog i nečeg novog. Možda kombinacija satenske vjenčanice koja više liči  na haljinu nego na vjenčanicu i nekog zanimljivog vela?

 | Autor: topshop topshop

Škorpion: vjenčanice za Škorpionke su klasične. Ali ne brini, to ne znači da moraju biti dosadne, nego baš suprotno od toga, one su zanimljive baš u svojoj klasičnosti. Čak i ako je haljina skroz jednostavna, žena Škorpion znat će ju nositi na samo njoj svojstven način.

 | Autor: Azzurro Azzurro

Strijelac: najveći izazov na dan tvog vjenčanja bit će kako nositi haljinu koja je jednostavne (ne)boje. Doslovno, ti si pravi fan eklektičnih boja, jarkih tonova, zanimljivih uzoraka, i svega što ide s tim. Na tvoju sreću, sve više vjenčanica dolazi u pastelnim bojama, pa zašto i ti ne bi odabrala jednu takvu?

 | Autor: topshop topshop

Photo: Sposa

Komentari 0