Moda

I one to rade: Slavne dame koje kupuju u "second-hand" dućanima

Čak ni bogati i slavni ne mogu ponekad odoljeti povoljnim i originalnim komadima iz "second-hand" dućana

Britanski supermodel Kate Moss otkrila je da neki od njezinih najdražih komada garderobe dolaze iz upravo iz "second-hand dućana", a ne iz dizajnerskih butika.

 | Autor: Ian West/Press Association/PIXSELL Ian West/Press Association/PIXSELL

"Kada sam imala 14 godina, nisam sebi mogla priuštiti dizajnersku odjeću, a u trgovinama nisam mogla pronaći stvari koje mi se sviđaju, pa sam zato krenula istraživati second-hand dućana. Tamo sam pronašla predivne haljine iz šezdesetih i sedamdesetih," rekla je manekenka koju mnogi smatraju modnom ikonom.

“ Najviše volim odjeću koju ne možete nigdje pronaći, te stvari imaju posebnu priču iza sebe. Volim sve što je staro, zapravo, sve osim muškaraca,” rekla je Kate.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Da kupuje nošenu odjeću priznala je i jedna od najbolje plaćenih hollywoodskih glumica, Julia Roberts, a njena kolegica Drew Barrymore 2010. je na crvenom tepihu nosila haljinu iz second hand shopa vrijednu 25 dolara.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Obilazak "second-hand" trgovina omiljen su način opuštanja pjevačici Kylie Minogue još od mladosti, a povoljnu odjeću voli i supruga Will Smitha Jada Pinkett Smith, pjevačica Janelle Monáe i brojne druge slavne dame.

Photo: Getty Images

Komentari 0