Moda

I Nina Kraljić će se skinuti na pozornici Eurosonga

Danijela je bila prva, a nakon nje brojne su se domaće, ali i strane pjevačice skidale na pozornici Eurosonga...

Još jedan Eurosong je pred nama, a izgleda da će i ovogodišnja predstavnica Hrvatske, Nina Kraljić, iskoristiti sada već popularni trik skidanja jednog komada odjeće na pozornici. Kako smo otkrili na njenoj probi, s Nine Kraljić plesači će tijekom nastupa skinuti plašt i ona će ostati u pernatoj haljini otvorenih leđa, kako bi pokazala svoju veliku tetovažu.

 

THE dress, by @zigman_official #esc2016 #ninakraljic #stockholm #cometogether #eurovision #nklighthouse

A photo posted by Nina Kraljić (@ninakraljic) on

Plašt i haljinu potpisuje hrvatski dizajner Juraj Zigman, a želja mu je bila da Nina izgleda kao šumska vila i može se reći da mu je to uspjelo. Na haljini je radio mjesec dana, a otkrio je kako bi usred nastupa trebala svijetliti. Nina je proglašena i najljepšom pjevačicom na ovogodišnjem Eurosongu, a sve je osvojila svojom vanjskom, ali i unutrašnjom ljepotom.

Kao što smo već spomenuli, skidanje na pozornici Eurosonga nepisano je pravilo hrvatskih predstavnica još od Danijele Martinović, koja je 1998. predstavila našu zemlju pjesmom "Neka mi ne svane". Danijela je tada na pozornicu izašla ogrnuta crnim svilenim plaštom kojeg je, usred pjesme, skinula i ostala u bijeloj haljini do poda. Bio je to nezaboravan nastup, koji je utjecao na brojne buduće hrvatske predstavnice na Eurosongu.

Samo godinu dana nakon Danijele, slično je napravila i Doris Dragović. U Jeruzalemu je nastupila s pjesmom "Marija Magdalena" i dok je pjevala sa sebe je bacila bijelu maramu i ostala u izazovnoj haljini do poda, koja otkriva dijelove kože. Doris je i postigla odličan uspjeh, osvojivši 4. mjesto na natjecanju.

Na pozornici Eurosonga skinula se i Severina, 2006. godine. Pred sam kraj izvedbe "Moje štikle", Seve je otrgnula donji dio nezaboravne crvene haljine i ostala u super kratkoj minici u kojoj se mogla slobodnije kretati i plesati po pozornici.

Daria Kinzer je 2011. otišla korak dalje i na pozornici priredila pravu mađioničarsku predstavu u sklopu koje se iz male crne haljine presvukla u malu pink haljinu.

No, nisu se samo Hrvatice skidale na pozornici Eurosonga. 2004. godine to je napravila i predstavnica Ukrajine te tadašnja pobjednica, Ruslana. Ona i njene plesačice nisu dugo čekale i već na početku nastupa zbacile su sa sebe krzno i ostale u izazovnim kožnim krpicama. 

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0