Moda

I Nina Badrić je pala na šarm cargo hlača. Nosi izvrstan predimenzionirani komad, nimalo u svom stilu

Nećemo reći da ovo ne bismo očekivali od Nine, pjevačica je osoba širokog modnog ukusa, ali ipak sa jednim zajedničkim nazivnikom. Sve što odjene je - damski, baš kako i pristaje jednoj divi.

Čak i u casual kombinacijama, outfitima za plažu i neobavezna druženja Nina zadržava rafinirani stil kojem se mnogi dive. Profinjen, elegantan. A ako se nešto ne može reći za cargo hlače to je da su profinjene i elegantne, no glazbena zvijezda ih je ipak odabrala (dokaz njihove sveopće popularnosti?). I stilizirala u svom stilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Pridružila im je crop sivi sako čine je dodala malo formalnosti i uglađenosti looku, a cargice koje je odabrala možemo samo nahvaliti. Namjerno predimenzionirane, široke, preširoke s "viškom" džepova (nikad previše, očito) i crne boje. Nini odlično stoje, i look preporučujemo ukrasti.  

Možda vas zanima Cargo hlače ponovno osvajaju! Ove jeseni trend će biti jači nego ikada - i zanimljiviji Rubrika Moda Moda

Uz svoju fotku iz lifta Nina je napisala: "Svaka ljubav počinje u Karlovcu ❤️ Nije nas mogao otjerati niti pljusak." Pa, moramo reći da je odjevna kombinacija bila više nego prikladna za kišovitu i prohladnu večer na pozornici. Ali pjevačica je sve dobro odradila, i modno i profesionalno. Dva aplauza za Ninu! 

Photo: Instagram@badrich

Komentari 0