Moda

I dizajner i model: zgodni Jason Momoa promovira svoju liniju odjeće u golišavom videu

  • Glumac Jason Momoa izgleda jako dobro zna što radi - svjestan je da se sviđa milijunima žena
  • U videu na svom Instagram profilu promovirao je svoju novu suradnju na odjeći s robnom markom opreme za penjanje pod nazivom So iLL
  • Momoa nosi samo tradicionalni havajski malo, koji je uglavnom ogrtač sprijeda i tange straga

Video glumca Jasona Momoe počinje sasvim pitomo dok pokazuje novu majicu u boji lavande koja nosi trokutasti uzorak inspiriran njegovim plemenskim tetovažama zuba morskog psa. „Imamo nove majice. Imamo ljubičaste, imamo ružičaste, imamo boje lavande, imamo crne“, kaže prije nego što se odmakne i otkrije par odgovarajućih japanki… a činjenica je i da je potpuno bez hlača.

Momoa nosi samo tradicionalni havajski malo, koji je uglavnom ogrtač sprijeda i tange straga. Obožavateljima ljubazno nudi pogled na stražnji dio tijela dok se udaljava od kamere. „Dobro izgledamo!“, viče dok odlazi u daljinu. 

Možda vas zanima Stižu topliji dani, a mi imamo 5 prijedloga proljetnih stajlinga za svaki dan Rubrika Moda Moda

Momoina majica i japanke najnovija su izdanja iz njegove suradnje s robnom markom opreme za penjanje pod nazivom So iLL. Zajedno su dizajnirali i predmete kao što su čarape, kape, tenisice, sunčane naočale i baršunaste gumice za kosu. So iLL radi mnoge artikle bez upotrebe plastike, što ga čini idealnim brandom za partnerstvo s Momoom, koji je prethodno pokrenuo vlastiti brend vode u aluminijskim bocama, Mananalu.

Sa sigurnošću se može reći da je So iLL dobio potpuno novu publiku ovaj tjedan, zahvaljujući Momoinoj drskoj taktici oglašavanja. Njegova objava na Instagramu bila je preplavljena komentarima: „Postoji li ograničenje koliko puta ovo možemo gledati? Pitam za prijateljicu“, "Evo kako srušiti Internet u 10 sekundi", "Može li me netko odvući od ovog posta, zaglavila sam ovdje 45 minuta", "Možeš li se prošetati i u roza i crnoj majici. SAMO u majici". 

 | Autor: soill.ca soill.ca

Kao što i pretpostavljaš, većina je komentara od pratiteljica... I pokojeg supruga koji opisuje reakcije svoje bolje polovice... 

 | Autor: soill.ca soill.ca

Yaya Lavender Nakoa majica (55,80 eura); sandale Yaya Lavender Kanaka (46,50 eura)

Momoa se sigurno ne srami pokazati svoje tijelo. U studenom se glumac iz 'Aquamana' skinuo u svoj havajski mali na showu 'Jimmy Kimmel Live', otkrivši stražnjicu publici u studiju. „Zapravo više niti ne volim nositi odjeću“, rekao je okupljenima. Tu je odjeću Momoa zavolio dok se pripremao za 'Chief of War', Apple TV+ seriju koja se odvija na Havajima u kasnom 18. stoljeću. 'U tome sam svaki dan. Nosim to cijelo vrijeme“, rekao je.

 | Autor: soill.ca soill.ca

 Dirty Pink Nakoa majica (52,50 eura); Dirty Pink Drifter tenisice (132.40 eura); Dirty Pink čarape (25,10 eura)

Inače, Momoa je poznat po tome da krši modna pravila. Primjerice, nije poštovao strogo praviloo odijevanju kakav priliči dodjeli Zlatnih globusa 2020. godine. Glumac je za svečanu prigodu odabrao crnu potkošulju. Njegova je modna kombinacija izazvala mnoštvo reakcija na društvenim mrežama. „Vrhunac mode 2020. je Jason Momoa u potkošulji na dodjeli Zlatnih globusa“, “Jason Momoa je obukao potkošulju na dodjelu Zlatnih globusa i nitko mu ništa nije rekao“, „Apsolutni kralj“, bili su tek neki od (pozitivnih) komentara na društvenim mrežama. Momoa je, doduše, stigao u baršunastom sakou Toma Forda i Valentino hlačama, ali se na kraju skinuo i oduševio obožavatelj(ic)e diljem svijeta isklesanim mišićima.

muška bomber jakna Možda vas zanima Veliki povratak bomber jakni - donosimo 12 najboljih muških modela Rubrika Moda Moda
Photo: soill.ca

Komentari 0