Moda

I danas imamo super poklon! Osvoji trendi gležnjače s cvjetnim printom koje ti poklanja Planet obuća

  • Ako se još uvijek nisi uključila u naše Christmiss adventsko darivanje, sada je vrijeme da to promijeniš
  • Posjeti miss7 na Instagramu i sudjeluj u nagradnim natječajima sve do Božića, jer pripremili smo hrpu genijalnih nagrada
  • U suradnji s Planet obućom danas jednu čitateljicu nagrađujemo prekrasnim čizmicama koje možda stignu baš u tvoje ruke!

U ovo blagdansko vrijeme najviše volimo darivati drage ljude i zato smo i ove godine tijekom prosinca pokrenuli veliko Christmiss adventsko darivanje u kojem imaš priliku sve do Božića osvajati super nagrade. Nagradni natječaji odvijaju se na našem Instagram profilu, a danas smo u suradnji s Planet obućom za tebe pripremili još jedan divan poklon.

Prekrasne gležnjače s cvjetnim printom u trenu će začiniti svaki tvoj stajling, a sve zahvaljujući svom atraktivnom dizajnu. Radi se o jednom od najtraženijih modela iz Nina fashion kolekcije koja je omiljeni brand naših fashionistica i modnih influencerica.

 | Autor: Planet obuća Planet obuća

Floral gležnjače lako se kombiniraju s casual dnevnim stajlingom, s trapericama ili zimskom haljinom i odličan su izbor za posao, gradske šetnje i šoping. Osim privlačnog dizajna, oduševit će te njihova udobnost i mekoća te stabilne ripnaste potplate koje osiguravaju dugo nošenje s osjećajem ugode.

Uživaj u cvjetnom ozračju ovog trendovskog modela kao stvorenog za opuštene adventske šetnje po okićenom gradu i dopusti si da te njihova lakoća odvede u čarobnu avanturu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Sve što trebaš napraviti kako bi ove čizmice stigle na tvoju adresu je posjetiti miss7 na Instagramu, pronaći sliku Nina fashion gležnjača i odraditi tri jednostavna koraka koja se traže od tebe: zapratiti @miss7.hr i @planetobuca, lajkati objavu i u komentaru označiti osobu kojoj bi se ove gležnjače svidjele. Tako je lako!

Igramo se do subote, 17. prosinca 2022 u 12 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: Marko Grubišić

Komentari 0