Moda

I danas imamo super nagradu: Osvoji Argentum srebrnu narukvicu!

  • Naše Christmiss adventsko darivanje još uvijek traje, a to znači da sve do Božića imaš priliku uključiti se u naše dnevne nagradne natječaje i osvajati super nagrade
  • Danas smo u suradnji s Argentumom pripremili nagradu koja će se zasigurno svidjeti svim zaljubljenicama u nakit - prekrasnu srebrnu narukvicu
  • Nemoj dozvoliti da ti ova nagrada promakne! Posjeti miss7 na Instagramu, uključi se u nagradni natječaj i razveseli sebe ili dragu osobu kvalitetnim nakitom koji će trajati godinama

Vrlo dobro znamo kako su detalji ti koji obično čine razliku. Ponekad su dobra torba ili efektna marama ti koji mogu potpuno transformirati stajling, a u tu skupinu nezaobilaznih modnih dodataka spada i nakit.

Lijep komad nakita omogućuje nam da bez puno truda začinimo stajling, učinimo ga kompletnim, zaokruženim i drugačijim te je najčešće prvi modni dodatak za kojim posegnemo u situacijama kada odjevnoj kombinaciji želimo dati dozu profinjenosti i elegancije.

Modni stručnjaci rado će reći da je upravo kvalitetan komad nakita ono što bi svaka žena trebala imati u svom ormaru, a pritom misle na nakit izrađen od plemenitih kovina poput zlata i srebra kojima vrijednost ne pada i koji će potrajati dugi niz godina.

Zato smo danas za tebe pripremili upravo takav komad nakita koji ćeš zasigurno s užitkom nositi i voljeti. U suradnji s Argentumom, hrvatskim brendom srebrnog nakita, jednu čitateljicu darujemo prekrasnom srebrnom narukvicom koja nas je na prvu osvojila jednostavnim i decentnim izgledom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Ova Argentum narukvica pristaje uz svaku odjevnu kombinaciju, a uvjereni smo kako će se predivno uklopiti i u tvoje prosinačke stajlinge. Sve što trebaš napraviti da bi stigla baš u tvoje ruke je posjetiti miss7 na Instagramu i uključiti se u nagradni natječaj.

Pronađi objavu sa slikom ove narukvice, a potom odradi tri jednostavna koraka koja se od tebe traže: zaprati @miss7.hr i @argentum_hr, lajkaj objavu i u komentaru označi osobu za koju smatraš da bi ova narukvica bila idealan poklon.

Nagradni natječaj na Instagramu traje do ponedjeljka, 12. prosinca 2022. u 12h, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: Marko Grubišić

Komentari 0