Moda 07. travnja 2017.

Hrvatski modni div Guliver predstavio kolekciju za ljetne dane

Guliver.

Urbani spoj retro ženstvenosti i fashion futurizma najboljih komada domaće proizvodnje oduševio vodeća modna lica

Jučer je u društvu poznatih hrvatskih trendseterica Nevene Rendeli, Marije Borić, Kristine Šalinović, Antonije Stupar Jurkin, Lucije Lugomer, kao i ambasadorica branda Anite Dujić i Elle Dvornik, predstavljena nova kolekcija cipela za proljeće-ljeto 2017. hrvatskog branda Guliver.

 | Autor: Guliver Guliver

U eteričnom i personaliziranom showroomu galerije Oris, Guliver nam je prikazao sve segmente proizvodnog procesa i magije koja finalno vodi do neodoljivih fashion forward komada koji su zarobili srca, ali i ormare brojnih ljubiteljica cipela.

 | Autor: Guliver Guliver

Nastale na tradiciji proizvodnje dužoj od 35 godina, Guliver cipele proizvedene su od kvalitetne talijanske kože zahvaljujući vrijednim rukama domaćih majstora koji svakodnevno dizajniraju, testiraju, oblikuju i pakiraju ovaj vrhunski domaći proizvod.

 | Autor: Guliver Guliver
Guliver nas ove sezone vodi na retro putovanje kroz eru dekadentnih 70-ih gdje suptilni seksepil, vrhunska funkcionalnost i neodoljiv dizajn dobivaju remake putem zavodljivog sjaja metaliziranih tonova kože, chunky kristala i perla, kao i vrtoglavih potpetica.

 | Autor: Guliver Guliver

Hiperženstvenost i romantičarski štih bazičnih silueta kontrastiraju pomalo futurističkim linijama block potpetica i apliciranih uzoraka zvjezdica, što Guliver cipele čini vladaricama svakog streetstyle looka.

 | Autor: Guliver Guliver

Trendi, i s vlastitim prepoznatljivim dizajnerskim potpisom, Guliver cipele ne odustaju od udobnosti i praktičnosti te su savršen dodatak svakoj modnoj prilici – od poslovnih sastanaka do rasplesanih festivala. Kombinirajte ih hrabro i nosite sa samopouzdanjem, baš kao idealna Guliver žena.

Komentari 0