Moda

Hrvatski dizajneri lansirali trend neobičnih ukrasa za glavu

Rogovi, neobične kapice s perjem i ostali avangardni komadi za glavu postali su omiljen detalj mladih hrvatskih dizajnera. S istima su nas na upoznali Coded Edge i Zoran Aragović, a sinoć nas oduševila Suzana Koprivnjak.

Mladu nadu hrvatskog dizajna Suzanu Koprivnjak prvi smo put imali prilike vidjeti na Fashion.hr Cruiseu ovo ljeto kada je odnijela nagradu natječaja Lift By Perwoll. Već tada je pokazala zavidan talent, a sinoć i dokazala da je zaslužila nagradu koje je dobila.  

 | Autor: Marko Lukunić/PIXSELL Marko Lukunić/PIXSELL

Tome u prilog idu ne samo njene fantastične kreacije, nego i modni dodaci za glavu inspiriranu mističnim šumskim bićima. Suzana nam je predstavila dva primjerka koja su nas oduševila. Prvi je kapa s perjem, pravo futurističko izdanje onog što bismo nekad davno nazvali šubarom, a drugi je onaj koji podsjeća na rogove jelena.

 | Autor: Marko Lukunić/PIXSELL Marko Lukunić/PIXSELL

Ako mislite da je ovo savršen detalj za Halloween, varate se, hrabre fashionistice nosit će ga cijele godine. Coded Edge nas je pak u ožujku oduševio svojom verzijom rogova, kojim su prizvali mračnu heavy metal estetiku. 

 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell

Na istom tom Fashion hr-u, domišljatim šeširima osvojio nas je Zoran Aragović. Hit večeri bili su ukrasi za glavu u stilu rimskih konjanika kojima je osebujnost Aragovićevih kreacija još više došla do izražaja.

 | Autor: Marko Prpić/ PIXSELL Marko Prpić/ PIXSELL

Stoga, drage djevojke zaboravite na obične rajfove, ali i komplicirane frizure, ukrasi za kosu bit će sasvim dovoljni da naglase baš svaki outfit i da od vaše glave naprave pravo malo umjetničko djelo.

Više slika pogledaj u galeriji..

Photo: Marko Lukunić/PIXSELL

Komentari 0