Moda 13. prosinca 2013.

Hrvatske zvijezde vole izazovne haljine

Sanjin Strukić/Pixsell.
1/7

Na Zagrebačkom Velesajmu je u četvrtak 12. prosinca održan veliki party Porsche Croatia. Zabava je okupila brojna poznata lica, a samom programu su prisustvovale također Severina, Jelena Rozga i Vanda Winter koje su mamile poglede u svojim elegantnim i zanimljivim kombinacijama.

 | Autor: Sanjin Strukić/Pixsell Sanjin Strukić/Pixsell

Severina se odlučila za kreaciju mladog dizajnera Manuela Maligeca. Suknja od lakirane crne kože visokog struka usklađena je sa sakoom zanimljivog kroja ispod kojeg je čipkani top. Čitava kombinacija je istovremeno vrlo seksi, ali i elegantna, a odlične trendi salonke s prozirnim detaljima i crni lak za nokte upotpunili su styling. Make up je također pogođen uz smeđi smokey eyes i crnu liniju tušem te naglašene jagodice lica pomoću  ružičastog rumenila.

 | Autor: Sanjin Strukić/Pixsell Sanjin Strukić/Pixsell

Jelena Rozga također se odlučila za crni outfit, ali u malo drugačijem tonu uz A'marie haljinu kojom dominiraju resice kao vodeći motiv. Gornji dio s jednom naramenicom naglašava dekolte, ali istovremeno pruža i optičku varku trbuščića. Donji dio se nastavlja u resicama koje padaju i daju notu zlatnog doba Hollywooda dvadesetih godina prošlog stoljeća. Jelena je nastavila u tom stilu s glomaznim crnim naušnicama i torbicom s resicama. Make up čine crveni ruž i tuš na očima, a jedina veća zamjerka ide frizuri koja bi izgledala bolje u retro stilu s blagim kovrčama.

 | Autor: Sanjin Strukić/Pixsell Sanjin Strukić/Pixsell

Malo kolorita među poznatim dama unijela je pjevačica i glumica Vanda Winter. Elegantna crvena čipkasta haljina modnog dvojca eNVy room izvrsno je naglasila Vandinu liniju tijela, a identična boja ruža za usne i laka na noktima poput one na haljini bila je pun pogodak. Romantične blage kovrče i intenzivno naglašene oči bile su točka na i ovom damskom stylingu.

U galeriji pogledajte više fotografija...

Komentari 0