Moda

Hrvatske mladenke ugrabile vjenčanice po nikad nižim cijenama

Najljepša i najpovoljnije vjenčanice planule su u pet minuta, a naše mladenke odradile su to i jako pristojno

Znate li što je "Runnign of the Brides"? Ne radi se o nikakvoj utrci mladenki, već o velikoj rasprodaji vjenčanica koja se u američkim gradovima, poput New Yorka, Los Angelesa i Chicaga održava još od sedamdesetih godina, a sada je to postalo popularno i kod nas.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Na taj dan "poludjele" mladenke nas podsjete kako nije uvijek sve fer u ljubavi i ratu te se pokušavaju na sve moguće i nemoguće načine dokopati dizajnerskih vjenčanica po drastično sniženim cijenama. Sigurno se sjećate scene iz serije Prijetelji, gdje na ovakvoj rasprodaji Monica drugu mladenku doslovno drži na podu, dok joj Phoebe i Rachel iz ruku otimaju vjenčanicu. 

via GIPHY

Rasprodaja vjenčanica postala je sve više popularna među našim mladenkama, jer nema ljepše uspomene na poseban dana kao vlastita vjenčanica. Time se gaji tradicija naših starijih, a i može se dalje proslijediti nekome. Stoga nas ne čudi velika posjećenost rasprodaji koju je organizirala Vesna SPOSA. Na sreću, scena iz Prijatelja ovdje se nije ponovila.

 | Autor: arhiva arhiva

Posebni dodaci, poput crvenog tepiha i pozdrav dobrodošlice uz čašu šampanjca toliko je oduševio mladenke da su haljine planule u prvih 30 minuta. 

 | Autor: arhiva arhiva

Zbog izuzetno dobre cijene a i kvalitete, djevojke su kupovale dva do tri komada što kratkih, što dugih haljina. Osmijesi i zadovoljstvo na licima djevojaka dokaz je da su one ostvarile svoj cilj – ugrabile svoju vjenčanicu iz snova.

 | Autor: arhiva arhiva Velika rasprodaja skupocjenih vjenčanica traje još sutra (petak 21.10.) i vjerujte da se isplati posjetiti, pogotovo ako se uskoro udajete.
 

Photo: arhiva

Komentari 0