Moda
1/12

Hrvatske glumice biraju male crne haljine

U Zagrebu 03. listopada u Hrvatskom narodnom kazalištu je održana premijera kazališne predstave 'Na dnu', a taj događaj je privukao veliki broj obožavatelja dobrih predstava. Zasluženo najviše pozornost plijenile su glumice iz nove hit predstave. Sudeći prema odabiru stylinga, glumice obožavaju male crne haljine.

 | Autor: Davorin Višnjić/Pixsell Davorin Višnjić/Pixsell Naravno, svaka od njih prilagodila je onaj model koji pristaje njenom stilu. S jedne strane imamo retro girly izdanje, a s druge strane pak izazovnu crnu haljinu s dubokim dekolteom. Iva Mihalić odlučila se za slatko retro izdanje. Odabrala je crnu prozirnu haljinu na zlatne točkice kod koje nam se posebnu sviđaju rukavi. Kombinirala ju je uz crne čarape, retro cipele i crnu malu torbicu, no dašak boje pružio je izazovni crveni ruž.

 | Autor: Davorin Višnjić/Pixsell Davorin Višnjić/Pixsell Za pomalo girly kombinaciju odlučila se i njena kolegica Ana Begić Tahiri. Ona je svoju crnu haljinu kombinirala uz čizme iznad koljena zbog čega je smanjila razigrani dojam i dodala mu seksipilnu notu.

 | Autor: Davorin Višnjić/Pixsell Davorin Višnjić/Pixsell Njihova kolegica Lana Barić odabrala je izazovnu crnu haljinu s dubokim dekolteom, a dojam je naglasila s crvenim ružem i smokey eyesom. Lana je u želji za dobrim dojmom pretjerala. Haljina je efektna, no svakako bi bilo bolje da je duga. Duboki dekolte, gola ramena i noge djeluje pretjerano i neprikladno za ovu prigodu. To se također odnosi na odabir make upa. Bilo bi bolje da je Lana odabrala ili crveni ruž ili smokey te ublažila dojam.

U galeriji detaljnije pogledajte tko je bio na premijeri predstave...

Na portalu Zdrava Krava, pročitajte kako je Ana Begić Tahiri postigla vitku liniju.

Photo: Davorin Višnjić/Pixsell

Komentari 0