Moda
Hrvatska influencerica u kampanji za regiju Hrvatska influencerica u kampanji za regiju Hrvatska influencerica u kampanji za regiju Hrvatska influencerica u kampanji za regiju Hrvatska influencerica u kampanji za regiju Hrvatska influencerica u kampanji za regiju Hrvatska influencerica u kampanji za regiju 1/8 Hrvatska influencerica u kampanji za regiju

Hrvatska influencerica u kampanji za regiju

Fashion influenceri već duže vrijeme postavljaju modne trendove diljem svijeta, a zahvaljujući društvenim mrežama svatko od nas može pronaći inspiraciju za modne kombinacije u bilo kojem trenutku. Influencerica i blogerica Matea Miljan Rafaj poznata je po tome da voli boje i da je upravo ljeto njezino omiljeno godišnje doba. 

Uz šarene kombinacije nikad joj nije bio problem istaknuti se i upravo je iz tog razloga jedna od najpoznatijih fashion influencerica u Hrvatskoj. I dok nam vrijeme govori više ljeto nego proljeće, dvije kombinacije koje se mogu nositi kroz ove vruće proljetne dane Matea je izdvojila kao prava iskusna blogerica u regionalnom videu s tri influencerice iz Srbije, Slovenije te Bosne i Hercegovine.

 | Autor: Deichmann Deichmann

Na najpoznatijim lokacijama u Zagrebu prošetala je roze zatvorene salonke na manju petu koje je kombinirala uz hlače i zebra uzorak, crni top i bijeli sako, koji uvijek dobro dođe u večernjim satima. Uz roze naočale kao detalj je odabrala i bijelu torbu. Platnene tenisice koje su modni imperativ ove sezone bile su inspiracija za zelenu haljinu s uzorkom, a narančasta torba pokazatelj je kako i ova ležerna kombinacija za šetnju gradom može privući poglede.

 | Autor: Deichmann Deichmann

Suradnja s regionalnim influencericama dio je Deichmann kampanje u kojoj se traži nova blogerica, a sve kombinacije su odabrale djevojke - Matea MIljan Rafaj, Iva Jeremić, Lili Čadež i Amina Efendić, pogledajte u zajedničkom videu.

Photo: Deichmann