Moda
1/9

Hrvatice obožavaju dizajn Aleksandre Dojčinović

U srijedu 26. ožujka na Zagrebačkom Velesajmu započeo je Perwoll Fashion.hr koji je samostalnom revijom otvorila dizajnerica Aleksandra Dojčinović. Upravo su Aleksandrine kreacije bile must have večeri među mnogobrojnim posjetiteljicama koje su sjedile u prvim redovima.

Severina je ponovno prikupila najviše pažnje, prvenstveno zahvaljujući svojem posljednjem dodatku koji nosi iz zdravstvenih razloga. Naime, zbog nedavne operacije noge nikuda ne ide bez štaka, ali u vrlo stylish obliku. Ovoga puta je svoju Lei Lou by Aleksandra Dojčinović kombinaciju iz netom predstavljene kolekcije uskladila i uz štake presvučene čipkom i detaljima u vidu malih briljanata. Puderaste nijanse kaputa odlično odgovaraju uz ten popularne pjevačice, a elegantna haljina ukrašena čipkom na decentan je način unijela dozu seksipila u look. Raspuštena kosa i make up kojim dominira crveni ruž na usnama zaokružili su čitav dojam.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Čipkastu haljinu, ali u drugačijem tonu odabrala je i bivša misica Lejla Filipović. Damsko izdanje crne haljine dodatno su pojačali prozirni rukavi i odlične cipele koje su kombinirale crnu boju s trendi puderastim detaljima. Lejla je ovom prilikom izostavila upadljivi nakit te je odabrala jednostavne zlatne ringove na ušima i malu puderastu clutch torbicu. Podignuta kosa do izražaja je dovela odličan make up koji je konturiranjem naglasio jagodice lica, a crveni ruž bio je točka na i stylingu.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Dozu kolorita u prve redove unijela je manekenka Korana Gvozdić koja je odabrala klasična model s potpisom Aleksandre Dojčinović, a koji je na najbolji način laskao njezinom tijelu. Lagani V izrez i naborani dio na dekolteu istaknuli su gornji dio tijela, a dužina haljine do poda koja prati liniju tijela vizualno je dodatno izdužila siluetu. Iako je mala zlatna torbica dobro ukombinirana, narukvica je eventualni višak. Raspuštena blago valovita kosa i prozračan make up uklopili su se s haljinom i konačan dojam je bio mladenački, ali vrlo chic.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Glumica Marija Borić igrala je na sigurno i ostala vjerna crnoj klasici. Bogata suknja A kroja i midi duljine kombinirana je s jednostavnom crnom majicom. Ipak, Marija se odlučila za dozu otkačenosti uz trendi metalik zlatne salonke na špic koje su se idealno nadovezale na styling. Bujna raspuštena kosa i intenzivno narančasti ruž na usnama osvježili su monokrormatsku kombinaciju, baš kao i crveni lak na noktima. 

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

U galeriji pogledajte fotografije ostalih poznatih posjetitelja...

Photo: Goran Jakuš/Pixsell

Komentari 0