Moda

Hrabar izbor Ines Preindl

Ines Preindl se u četvrtak 26.2. na zabavi povodom lansiranja portala Indizajn.hr i početka emitiranja nove sezone emisije InDizajn s Mirjanom Mikulec, pojavila u trendy kombinaciji. Odlučila se za kombinaciju etno motiva i kože.

Budući da se etno, kao i pripadajući mu uzorci, vratio na velika vrata, Ines nije pogriješila u izboru. Povratak hippie utjecaja i poglavito etna, dali su naslutiti već prvi komadi proljetnih kolekcija brendova koji kroje street style, poput H&M-a i Zare. Dakako, to su najavili i veliki modni brendovi svojim editorijalima i revijama u posljednje vrijeme. Pritom, ponajviše mislimo na revije održane na zadnjem u nizu London Fashion Weeku. Već smo naviknuti na lude boje i uzorke Mary Katrantzou, koja je osvojila spomenuti fashion week, zajedno s mladom snagom Lucasom Nascimentom, koji radi statement vizionarske komade, koristeći prirodne materijale i upečatljive printeve. Osim navedenih, voljet ćete boje i uzorke Givenchyija, Guccija i Lousia Vuittona.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell

Mi bismo se odlučili za više statement komad, kada se Ines već odlučila poigrati uzorkom, ali uzet ćemo u obzir da je ovo bio vrlo casual tip eventa pa ćemo joj progledati kroz prste. Budući da su se i 80-e vratile, a s njima i koža, voditeljica je zapravo vrlo hrabro kombinirala etno haljinu dizajnera Zorana Aragovića uz crnu kožnu jaknicu. Look je kompletirala gustim crnim najlonkama i cipelama na petu u istoj boji. Međutim, ono što definitivno ne ide uz ovu kombinaciju je torbica. Preporučili bismo običnu crnu ili pak neku također ukrašenu uzorcima.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell

Što se tiče frizure, Ines već dugo nosi svoju prepoznatljivu asimetriju, a make up u vidu crvenog ruža i lagano istaknutih očiju, također je bio zadovoljavajuć. U konačnici, možemo zaključiti kako Ines možda jest pomalo nezgrapno kombinirala dijelove svog stylinga, no ipak je moramo pohvaliti za hrabrost u kombiniranju dvaju povratničkih stilova.   

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Photo: Petar Glebov/Pixsell

Komentari 0