Moda

Fanny Pack - natikače s džepom? Dakle...

Što bismo mogle u taj džepić mogle spremiti? Ruž za usne? 10 kuna za sladoled? Ključ od auta? I zašto? Što nam treba ako šećemo samo u badiću ili haljinici bez džepova?

Sud o estetici natikača Fanny Pack prepustit ćemo tebi – ali, barem ovo „spremište“ sa patentnim zatvaračem služi svrsi (koje može, barem kako neki tvrde, nadmašiti estetiku). Glasnogovornica Nikea potvrdila je nedavno autentičnost fotografija novog modela koji se počeo širiti društvenim mrežama, ali nije dala dodatne detalje. 

 | Autor: Twitter Twitter

I dok si mislila da ćeš se naviknuti na razne čudne hibridne predmete – poput torbica u obliku jastuka, naprtnjače u obliku grudnjaka i sl. – s vremena na vrijeme pojavi se neka fotografija na društvenim mrežama nakon kojih se pitamo je li golemim tvrtkama nestalo ideja ili se jednostavno poigravaju sa svojim mušterijama. 

Neki kažu da ova Nikeova kreacija služi svrsi – a i prati trend „što više džepova to bolje“ koji je jako popularan ovog ljeta. Pa, na neki čudan način ove su nam natikače baš fora i smatramo kako im treba dati šansu. Preostaje nam jedino pričekati hoće li se, odnosno kada će se pojaviti – nadamo se da će to biti brzo – prije nego što se predomislimo.  

 | Autor: Twitter Twitter

Photo: Twitter

Komentari 0