Moda

Hoće li vaš brak uspjeti? Odgovor potražite u - ormaru!

Možda odjeća ne čini čovjeka, ali zato ima opasan utjecaj na vaše zdravlje, ljubavni život...

Svima je jasno da odjeća utječe na prvi dojam koji ostavljate, ali ljudi često nisu svjesni kako upravo ona ima snažan utjecaj i na mnoge bitnije stvari... Bar tako tvrde pojedini znanstvenici.

Prema njima, ako često nosite plavu boju drugi će osjećati povjerenje prema vama, a ako poželite stvoriti imidž zavodnice, naravno, nosite crvenu. Žutu i narančastu slobodno preskočite na idućem razgovoru za posao jer upravo ove boje ostavljaju dojam zaigranosti, a čak ni liječnici ne nose bijelu boju bez razloga. Dokazano je kako upravo bijele kute pomažu u izgradnji povjerenja među ljudima te isto tako, ako vam se stil nekog pjevača sviđa, sviđat će vam se i njegova glazba.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Osim toga, nemojte se bojati "odjeće za mlade". Naime, ako se u svojim odjevnim kombinacijama osjećate mlađe i vaše će zdravlje biti puno bolje.

Način odijevanja utječe i na uspješnost braka, ali i na faktor senzualnosti. Točnije, žene koje na društvenim mrežama zahvaljujući izazovnoj odjeći skupljaju nevjerojatne količine lajkova, sasvim sigurno smatrati će se senzualnijima, ali će i njihov bračni život vjerojatno imati rok trajanja.

Photo: Getty Images

Komentari 0