Moda

Hoće li ovo biti najpopularnija torbica 2019. godine? I zašto se toliko sviđa trendsetericama?

Dizajnerski brend Chloé nas već dugi niz sezona uveseljava svojim fantastičnim torbicama i gležnjačama. Modeli torbica Nile, Drew i Faye sada su dobili nasljednika - divnu torbicu C bag

Prema svim modnim predviđanjima logomanija je mrtva, i u modu se opet vraćaju minimalistički dizajn, neopterećen logom. No, ta pravila ne vrijede kada su u pitanju luksuzni brendovi koji se ipak svojim dizajnom žele razlikovati od brze mode. Zato je kreativni tim modne kuće Chloé, na čijem je čelu Clare Waight Keller, za ovu sezonu pripremio pravu poslasticu - torbu koja se nosi preko tijela i ima elegantno metalno slovo C na preklapanju. Taj C nas neodoljivo podsjeća na vrlo popularne Céline lančiće s privjescima.

Mini model ove torbice košta 12 942 kune preko web shopa Neiman Marcus, a već su ovu slatku torbicu prigrlile brojne svjetske trendseterice. Ovaj statement komad je prvi put prikazan u proljetnoj i resort koleciji francuskog brenda, pa su nam za oko zapeli bijeli model od kroko kože, kao i narančasti dip dye. 

 

A post shared by Rachel Yabsley (@thefourthcreative) on

 

A post shared by Chloé (@chloe) on

Zašto nam se ova mini torbica sviđa? Ima remen za nošenje preko re, ima dodatnu manju ručku za nošenje u ruci, zahvalan oblik koji nije niti potpuno četvrtast, niti previše okrugao, i da, dolaze prvenstveno u jednoj boji zbog čega su zahvalne za kombiniranje s većinom drugih outfita.

 

A post shared by NET-A-PORTER (@netaporter) on

Photo: Instagram @snjezi

Komentari 0