Moda

Hit modni komad koji obožavamo nositi: Ugg natikače upotpunit će svaku zimsku kombinaciju

  • „Ružne“ cipele su i dalje u modi, a ove zime ne skidamo se iz Ugg natikača
  • Dizajnom asociraju na kućne papuče, pružaju udobnost i komfor i tako su neodoljivo fora
  • Modele možete kombinirati na razne načine, a pristaju svakom stilu

Ovaj popularni australski brend već je dugi niz godina omiljeni odabir svima onima koji vole udobnu i toplu obuću. Ako i ti voliš maksimalan komfor u kombinaciji s chic izgledom, onda su Ugg zimske natikače model koji će te oduševiti na prvu.
Naime, radi se o obući koju možeš nositi unutar svog doma, ali i kao odabir za van. Natikače dizajnom nalikuju kućnim papučama, pa je tako ovaj trend naišao na podvojena mišljenja. Nekima je to jako fora, dok neki nisu na „ti“ s dizajnom, ali nepobitna je činjenica da su Ugg natikače jedne od najtraženijih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucile Gateau (@lucilegtu)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexia C (@alexcrpn)

Popularizirala ga je Gigi Hadid, a vrlo brzo natikače smo počeli viđali i na drugim poznatim ličnostima, kao i na profilima omiljenih svjetskih i domaćih influencerica. Tasman model je jedan od najprodavanijih, a radi se o natikačama u bež boji koje su upotpunjene decentnim crvenim obrubom.

 | Autor: Foto: Ugg, Tasman model (140 eura)

trendovi u hlačama Možda vas zanima 6 trendova hlača koje nosimo ove jeseni i zime: od cargica do metalik srebrnih Rubrika Moda Moda

Isto tako, jako je popularan i Tazz model koji dolazi u jednostavnoj, ali i nešto upečatljivoj varijanti koja uključuje izvezene detalje i čupasti gornji dio cipele. Također, model  Disquette odličan je odabir jer doslovno imitira kućne papuče, a zbog visine platforme, prigodan je za svakodnevno nošenje i izvan doma.

 | Autor: Foto: Ugg, Tazz model (155 eura)

 | Autor: Foto: Ugg, Disquette model (125 eura)

Za koji god se model odlučiš, predlažemo da Ugg natikače nosiš u kombinaciji s omiljenim trapericama, udobnim džemperom i kaputom, a naravno, nisu isključene niti mogućnosti sa suknjama ili haljinama. Svi modeli kombinacijama će podariti dašak neobavezne, nonšalantne estetike, ali i pružiti maksimalnu udobnosti, pa ako i sama maštaš zaroniti u svijet udobne vune Ugg modela - pravi je trenutak da odeš u shopping i prve zimske dane dočekaš spremna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Nama se kod ovog stila obuće posebno sviđa što kombinira nespojivo i ruši predrasude uobičajenog odijevanja. Eksperimentiranje i igra uvijek su dobro došli, a ne sumnjamo da će te ovi modeli na to potaknuti u tren oka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura (@lauri.style)

Photo: None

Komentari 0