Moda

Hippy Garden - Ultimativni simbol modnog luksuza

 Žena koja voli modu ne kategorizira ju po abecedi trendova već po stanju svog raspoloženja, a Đurđičinoj viziji rijetko tko može odoljeti. 

Poštujući kod brenda naglasak je i ovog puta na veličanstvenim haljinama, kombinezonima i kaputima upotpunjenim funkcionalnim maksi torbama i remenima. Svaki komad ove intrigantne kolekcije pomno je osmišljen pa tako iz generacije u generaciju brend Hippy Garden potvrđuje kako je ultimativni simbol modnog luksuza.

 | Autor:

Modeli asimetrična kroja, ravnih linija načinjeni su od umjetne kože i razbijaju predrasude o tome što sve crna boja i avangarda mogu biti ako ih prestanemo ograničavati u svojim glavama. Kolekcijom dominira osjećaj suvremenosti u svakome šavu,, a autorski print na lahor mekanom organdi materijalu  miješa se s ghotic vijugama koje ovu kolekciju s potpisom kuće Hippy Garden, čine neodoljivom! 

 | Autor:

Kolekcija je dostupna na službenim stranicama brenda i u HIPPY GARDEN trgovini na adresi Masarykova 5 Zagreb, sve novitete iz ponude brenda potražite i na FB i Instagram profilu: @hippygarden 

 | Autor:

Photo: Matea Smolčić Senčar

Komentari 0