Moda
Hero4Heroes u novoj kampanji s retro prizvukom Hero4Heroes u novoj kampanji s retro prizvukom Hero4Heroes u novoj kampanji s retro prizvukom Hero4Heroes u novoj kampanji s retro prizvukom Hero4Heroes u novoj kampanji s retro prizvukom Hero4Heroes u novoj kampanji s retro prizvukom Hero4Heroes u novoj kampanji s retro prizvukom 1/7

Hero4Heroes u novoj kampanji s retro prizvukom

Grand Hotel Bonavia u Rijeci savršeno je poslužio kao kulisa nove kampanje branda Hero4Heroes

Pomalo retro, melankolično-dramatični filmski prizvuk savršeno je dočarao fotograf Marin Mešter. U kolekciji "Later" za jesen i zimu 2017. dizajnerica Marijana Hero poigrala se jednostavnim krojevima, nježnim pastelnim bojama, kao i neizostavnom crnom i bijelom, suprotstavivši toj jednostavnosti pomalo kičaste elemente prisutne na pojedinim dijelovima odjevnih predmeta poput rukava, donjih rubova haljina i nogavica.

 | Autor: Marin Mešter Marin Mešter Ista je igra prisutna i kod multifunkcionalnih masivnih šalova od šljokica, perli, plastičnih cvjetova, patchworka, te ručno i strojno izrađenih vezova, što je sve zajedno ukomponirano u male zasebne kolaž priče. Kolekcija donosi i unikatne bijele haljine s licem obogaćenim ručno nizanim bijelim perlama te velikim plastičnim listovima u kontrastu s jednostavnim, pomalo krhkim naličjem, stvarajući zanimljivu siluetu te priču o jednostavnosti koja se nadograđuje, svakom perlom, svakim šavom do kolaža perli, odnosno prikazuje nas same, kako svakim satom, danom postajemo zreliji, obogaćeni za nova iskustva.

 | Autor: Marin Mešter Marin Mešter Satenske print bomberice i tunike dobile su vjerne pratiteljice, torbe Superheroicly od printane kože istog motiva, koje ih lijepo kompletiraju. Osim print torbi,u kolekciji su prisutne i već poznate pernica torbeSuperheroicly od prave kože u 5 varijanti boja. Frizuru potpisuje Valentina Muzlija, dok je za make up zasluzna Mladenka Vreneković. Zaštitna lica Hero4Heroes kampanje su modeli Elena.J te Sara.S, Tijara Model Managament.

 | Autor: Marin Mešter Marin Mešter

Photo: Marin Mešter

Komentari 0