Moda 03. prosinca 2014.

Kožni asesoari s potpisom Herman.Design

1/17

Treći po redu Budi.IN Sajam kreativnih detalja odvija se u zagrebačkom Centru Kaptol od 13. do 14. prosinca. 20 izlagača učinit će ovogodišnje izdanje jedinstvenim. Predstavljamo brend Herman.Design...

Kad i kako je nastao brend? Tko stoji sve iza brenda?

Idejni začetnik i glavni nositelj realizacije ideje sam ja - Kornelija Herman, uz veliku pomoć sestre Irene. Brend Herman je, kao takav, nastao 2002.godine iako počeci mog rada na torbama i odjeći datiraju mnogo ranije. Početkom studija na Tekstilno-tehnološkom fakultetu radila sam na izradi torbi s kolegicom Irenom Maras. Tada su to bile torbe drugačijeg tipa i od drugačijih materijala. Službeno se prvi puta brand „Herman.Design“ pojavljuje u listopadu 2002. kada sudjelujem na jednoj zagrebačkoj izložbi s torbama na temu glagoljice.

 | Autor: Kako ste došli do imena brenda?

Što se tiče naziva brenda, nikad nisam previše ramišljala niti manipulirala u vezi s nazivom. Od početka sam se predstavljala kao Herman i tako je ostalo. Osim toga, u timu s kojim radim, ima još Hermana :)

 | Autor: Gdje pronalazite inspiraciju?

U prvom redu u glazbi, filmu, ali i u likovnoj umjetnosti. Ne napušta me, srećom, kreativna faza pa trenutno radim i na kolekciji koju ću pretstaviti na Budi.In sajmu u Kaptolu gdje će se naći i primjerci napravljeni u suradnji sa Sanjom Štrbac (blog Domaćica) te strip junacima.

Koje materijale koristite u izradi?

Radim isključivo s pravom i visoko-kvalitetnom eko kožom, pri čemu je dominantna crna boja.

 | Autor: Kako se kreću cijene vaših komada?

Što se tiče cijena, one se  za torbe kreću od 499 do 1300 kn, dok se za narukvice kreću od 180-260 kn.

U galeriji detaljnije pogledaj proizvode brenda Herman.Design...

Komentari 0