Moda

Heidi Klum uvijek bira crnu čipku

Heidi Klum se u četvrtak 2. travnja pojavila na eventu pod nazivom NBC Summer Press Day u zavodljivoj čipkastoj inačici male crne haljine.

Ako je suditi po kreacijama koje je nosila na nekoliko posljednjih eventa, Heidi obožava nositi crnu čipku. To je svakako dobar izbor ako uzmemo u obzir da je čipka trenutno apsolutni hit, iako moramo priznati da ju je Heidi nosila i prije nego je postala trendi. Kao pravi model očito zna naslutiti trendove. Većina zvijezda nosi bijelu inačicu ovog  popularnog materijala,  ali Heidi uvijek bira crnu jer zna da će u njoj izgledati još samouvjerenije i seksipilnije.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Ovaj put se odlučila na veoma otvorenu haljinu.  No, unatoč tome što je bila bez naramenica, haljina nije izgledala neukusno jer je njena dužina pružala damski look. Ništa nije toliko damski kao duljina haljine do koljena.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Dojam je zaokružila otvorenim sandalama koje su sačinjavale tanke crne trakice, decentnim nakitom u vidu crnih naušnica sa srebrnim detaljima i pripadajućom narukvicom te crvenim lakom za nokte, dok je plave kovrče pustila da prirodno padaju preko ramena. 

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Photo: @splashnews.com

Komentari 0