Moda
1/15

Haljine u kojima ćete izgledati poput dive

Da je originalan modni izričaj osnova dobrog stila, prepoznao je i modni dvojac iza poznatog brenda eNVy room te tako za dobitnicu StyleBook by eNVy room natječaja izabrao pravu pin up ljepoticu. Ivana Benko ovim je putem osvojila dizajnersku haljinu, koja se idealno uklopila u njen prepoznatljivi stil.

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell Dive staroga Hollywooda nepresušan su izvor inspiracije, kako dizajnerima, tako i “običnim” ljubiteljicama mode. Zajedničku točku interesa u tome su pronašli Nikica Ivančević i Vjeko Franetović iz eNYy rooma te pobjednica istoimenog Stylebook natječaja Ivana Benko. Između čak 70 različitih stylinga, Ivana je na prvi pogled osvojila poznati modni dvojac. Njen karakteristični stil istinski odražava retro glamur i pin up seksepil, koji je  također nadahnulo eNVy roomovu posljednju kolekciju.

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell “Inspiracija za moj stil je uglavnom razdoblje mode i života od 20-tih do 60-tih godina prošloga stoljeća. Inspirira me zbilja svašta: ikone zlatnoga Hollywooda, fatalne noir ljepotice, Watersovi likovi, uniforme iz drugog svjetskog rata... I naravno, obične žene koje su šetale ulicama prvom polovicom dvadesetog stoljeća”, ispričala nam je Ivana.

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell Sretna dobitnica posjetila je eNVy roomov showroom, gdje je zajedno s Nikicom i Vjekom odabrala savršenu haljinu. Iako je prvenstveno planirala odabrati haljinu s cvjetnim motivima, na licu mjesta se ipak odlučila za kreaciju u kojoj su je dizajneri odmah vidjeli.

“Bila je to ljubav na prvi pogled, a i ljubičasta boja voli crvenokose. Haljina će se savršeno uklopiti u moj stil, jer je kroj taman po mom ukusu”, nadodala je Ivana.

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell Ivana Benko inače se bavi alternativnim i pin up modelingom, u kojem je poznatija kao Greta MaCabre. Zbog izrazite ženstvenosti i retro elegancije, moramo se složiti kako pripada među rijetke žene koje njeguju stil diva zlatnog doba Hollywooda.

Sretna dobitnica također je uživala u društvu simpatičnog modnog dvojica pri odabiru haljine, za koje ima samo riječi hvale: “Druženje je prošIo i više nego odlično! Nikica i Vjeko čine vrlo kreativan tim te su zbilja dragi momci.”

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell Ivana je svojim stylingom oduševila ne samo dvojac iz eNVy rooma, već i brojne trendseterice na našem Stylebooku. Pratite i vi Stylebook – inspirirajte se, glasajte, objavite svoje stylinge i komentirajte stylinge drugih.

U galeriji pogledajte koju je haljinu Ivana odabrala i kako je prošlo druženje s popularnim dizajnerskim dvojcem...

Photo: Tomislav Miletić/Pixsell

Komentari 0