Moda

Haljina s Asosa za 3000 kuna: "Izgleda kao vreća za krumpir"

  • ASOS nas ne prestaje iznenađivati svojom neobičnom modnom ponudom
  • Ovaj put u glavnoj je ulozi haljina koja je mnoge podsjetila na vreću za krumpir!
  • Možda ni to ne bi bilo čudno da njezina početna cijena nije bila oko 3000 kuna...

Već svi znamo da na ASOS-u ponekad možemo pronaći zaista čudne odjevne komade. A nedavno su kupci primijetili još jedan takav.

Riječ je o mrežastoj crvenoj haljini koja je mnoge kupce ASOS-a i korisnike Twittera podsjetila na - vreću za krumpire. Ili možda luk. A ono što je još zanimljivije je da joj je početna cijena bila gotovo 3000 kuna, odnosno 350 funti.

Sada je pak na popustu pa je možemo kupiti za oko 1750 kuna, odnosno 210 funti. Haljina luksuznog brenda Elissa Poppy otkriva puno toga, ali neobičan izgled s prednje i stražnje strane osigurao joj je usporedbe s vrećom za povrće.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR ASOS Jedna od takvih zamjera joj i visoku cijenu, "350 funti za haljinu koja izgleda kao vreća za luk". Međutim, ono što je čini sličnom vreći je materijal od kojeg je napravljena, a riječ je o prirodnom lateksu. Zato uz haljinu i dolazi preporuka da se prilikom odijevanja koristi baby puder jer će to olakšati ulazak u nju.

Možda vas zanima Senzacija s Asosa za velike grudi - udoban grudnjak bez žice koji, kažu žene, zaista drži sve na mjestu Rubrika Life&style Life&style

Ipak, jedan od prijedloga za nošenje ove haljine je kombinacija s oversized majicom ili drugom bijelom haljinom što ovaj model čini posebno efektnim. Ne bi nas onda trebalo čuditi da je ova neobična haljina već gotovo rasprodana! Sada ju je još moguće pronaći samo u veličinama 34 i 36 pa požuri!

Možda vas zanima Ni traperice nisu što su nekad bile... Bi li nosila ovaj neobičan model? A 'traper gaćice'? Rubrika Moda Moda

I još nešto. Ova je haljina 2016. godine pobijedila na ASOS-ovom natjecanju modnih otkrića, a namijenjena je nošenju u ulozi seksi donjeg rublja ili se pak može okušati kao prava haljina. Uz, vjerojatno, drugu bijelu haljinicu, ali hrabrost nekad ne pita...

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!
 

Photo: ASOS

Komentari 0