Moda

UVRNUTO: Haljina od stidnih dlaka? Bi li je nosila?

Dizajnerica Sarah Loise Bryan željela je, kaže, „napraviti nešto gadno“. To joj je i uspjelo – napravila je haljinu od stidnih dlaka!

Sjećaš li se možda kad se Lady Gaga 2010. godine na MTV Video Music Award eventu pojavila na crvenom tepihu u haljini od mesa (i na glavi nosila lijepi veliki odrezak)? E, Engleskinja Sarah Loise Bryan uspjela je napraviti još gadniji outfit. 

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

28-godišnja modna dizajnerica u Engleskoj je lokalna zvijezda: 2014. godine pojavila se u Skittles-haljini, a dizajnirala je i outfit koji se sastoji od 3000 cvjetova maka. Međutim, njena najnovija kreacija nadmašila je svaku (prljavu) maštu. 

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka  | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Nakon objave na društvenim medija da traži „dlakave“ donacije, nije trebala dugo čekati: stizalo je po 50 kuverti dnevno – pune stidnih dlaka! Trebalo joj je šest mjeseci da izradi svoju kreaciju koju je držala u sobi svog 13-godišnjeg sina. Na pitanje – zašto je napravila taj outfit – odgovorila je: „Jednostavno želim biti najneobičnija dizajnerica i da me oblijeću poznati i slavni“. Ajde, ovo prvo možda bi joj moglo proći… 

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Na komentare neizbježnih „hejtera“ sa društvenih mreža, Sarah je odgovorila jednim vrlo zanimljivim postom: „Ružno govorite o mom dizajnu, a nosite odjeću koju izrađuju maloljetni Kinezi na rubu gladi, te cipele za koje treba poklati brojne bespomoćne životinje kako bi vama bilo toplo za noge. Ne morate mi pisati da nisam zaslužila živjeti: moji dizajni nikom ne štete, ali vaši komentari štete i to vas čini odvratnim ljudima. (…)“. Pa, tu bismo se možda mogli složiti s njom…  

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Photo: None

Komentari 0