Moda 18. prosinca 2014.

Haljina koju želimo u svom ormaru

@ www.splashnews.com.

Ivanka Trump, poznata poslovna žena i nasljednica Trumpovog bogatstva, oduševila je sve gledatelje gostujući u srijedu 17. prosinca u televizijskom showu „Good morning America“.

Na poznatom showu Ivanka je pričala o svom poslovnom pothvatu #WomenWhoWork, objašnjavajući svoju novu kampanju koja se fokusirana na 24-satnom poslu, a to je zaposlena žena. Za tu prigodu poznata poduzetnica odlučila se za elegantno i ženstvenu haljInu retro kroja.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com Ivanka je poznata po svom ženstvenom i profinjenom stilu u kojem prije svega naglasak nastavlja na eleganciji, bez nepotrebnih detalja. U crnoj haljini A kroja s velikim crvenim cvjetovima Ivanka je izgledala poput dive iz razdoblja Zlatnog Holivuda. Haljinu je kombinirala uz klasične crne salonke i minimalni zlatni nakit.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com Dašak modernog Ivanka je dodala crnim kratkim kaputom. Opuštena kosa  i crveni ruž odlično su zaokružili ovu kombinaciju s kojom je Ivanka oduševila sve prisutne.

Komentari 0