Moda

Haljina koja ističe atribute Jennifer Lopez

Američka glumica i pjevačica Jennifer Lopez zablistala je u nedjelju 6. srpnja gostujući na Versace modnoj reviji u Parizu. Lijepa Jennifer odabrala je bijelu haljinu bez naramenica, a upadljivi detalji upotpunili su look.

Na prvi pogled bi se moglo reći kako Jennifer nije mogla odlučiti hoće li odjenuti hlače ili haljinu, pa je odabrala modni hibrid u kojem je kombinirala oboje.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Bijela haljina bez naramenica otkriva lijepo oblikovane ruke i dekolte, a visoki izrez na boku dao je posebnu notu stylingu otkrivši srebrne hlače. Srebrni su i detalji u vidu metalnih remena i kopči na boku, a odličan dodatak je i veliki džep na drugom boku koji je poslužio idealno za poziranje pred brojnim fotografima. Strappy sandale s debelom platformom u srebrnoj boji i glomazan zlatni nakit upotpunili su look, a posebno su zanimljive viseće naušnice geometrijskog oblika.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Pjevačica i glumica se odlučila za minimalističku frizuru s trendi zalizanim visokim konjskim repom. Make up se bazirao na isticanju očiju, posebice uz pomoć umjetnih trepavica i brončanih nijansi sjenila. Ostatak lica je konturiran pomoću bronzera, dok su usnice naglašene nude sjajilom. Jennifer je već dugi niz godina veliki obožavatelj brenda Versace, a ova kombinacija joj je pun pogodak. 

Više o samoj reviji brenda Versace pogledajte ovdje.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: Gulliver Image/Getty Images

Komentari 0